Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (49/138) > >>

Soulscream:

--- Cytuj ---W przypadku natomiast skazania sprawcy na karę w zawieszeniu, zatarcie skazania następuję z mocy prawa z upływem 6 miesięcy od zakończenia okresu próby, przy czym nie jest możliwe wcześniejsze zatarcie takiej kary.
--- Koniec cytatu ---

Czyli tak jak u mnie.

BAMBO:
nie wiem czy juz ktos cytoal ale ..

"Thankfully a source within NCdot has brought some clarity to the situation. A C0VEN pilot contacted NCdot and inquired if they had any pilots who could fly specific titans. They then informed them that there were four unpiloted C0VEN titans inside a POS which they had the password for. Once it was confirmed by a scout, four NCdot titan pilots made their way to the system, were given the POS password and jumped the titans home."

jak dla mnie skonczy sie banem za account sharing i to wszystko. a jak CCP zacznie grzebac  przy kontach to ciekawe co jeszcze tam znajdzie.

Jan Morgenstern:

Soulscream:

--- Cytat: BAMBO w Marca 18, 2013, 13:39:13 ---jak dla mnie skonczy sie banem za account sharing i to wszystko. a jak CCP zacznie grzebac  przy kontach to ciekawe co jeszcze tam znajdzie.

--- Koniec cytatu ---

Ich prawda jest prawdziejsza, nie nauczyles sie jeszcze?

Jan Morgenstern:
CCP musialoby pobanowac ludzi w praktycznie kazdym aliansie/wiekszym korpie. Niektorym nienawisc/glupota/polaczenie tych elementow uniemozliwia normalne myslenie. Aliansowe/korpowe shipy to bardziej norma niz wyjatek. CCP doskonale o tym wie i nie zrobi nic, kompletnie nic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej