Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Marca 18, 2013, 12:24:28 ---Nie wiem czy nie mam racji, ale mialem rok na dwa i po uplywie roku przyszedl do mnie policjant do domu by podpisac wszystkie dokumenty o uniewaznieniu wyroku sadu. Potrzebowalem zaswiadczenie o nie karalnosci ostatnio i tak owe dostalem. Wszystko zalezy zatem od szkodliwosci czynu. U mnie bylo wojsko w czasach kiedy za to mozna bylo pojsc siedziec. Moze ise przepisy zmienily. Dodam, ze to bylo z 10 lat temu o ile nie wiecej.
--- Koniec cytatu ---
Ta, po jakimś czasie wpisy się z rejestru usuwa, mam w mieszkaniu kumpla z wyrokiem, wspominał, że po iluś latach mają mu to wyczyścić.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Marca 18, 2013, 12:36:11 ---Czytałeś tego newsa? On wygląda tak jakby go pisała równie przyjazna C0venowi osoba co ja jestem przyjazny Tuskowi i jego dupolizom. W dodatku tak nie do końca znająca angielski
--- Koniec cytatu ---
Czytałem, sam news jest w tonie prześmiewczym, ale posiada cytat, choćby ten:
Tonight around 2am ET someone logged into all 4 COHO titan accounts, stole (or self destructed) titans, self-destructed pilot’s capsules.
Petitions made, we got IP address of the person who did the stealing – Poland (89.68.120.134).
Anyway, thats worth a lot RL money so we’ll probably look into getting it formally reported to polish authorities – after all, recently someone was convicted for stealing WOW gear.
I hope the person who did the stealing enjoys his freedom… as long it lasts.
Venzon 2003:
Bedzie temat numer jeden na pyrkonie na prelekcji Xeovara
Jan Morgenstern:
Merle78:
--- Cytat: Soulscream w Marca 18, 2013, 12:24:28 ---Nie wiem czy nie mam racji, ale mialem rok na dwa i po uplywie roku przyszedl do mnie policjant do domu by podpisac wszystkie dokumenty o uniewaznieniu wyroku sadu.
--- Koniec cytatu ---
Ok, wiem ze taki wyrok nie jest wieczny ale zatarcie nastepuje po troche dluzszym czasie. Tu np. wiecej w temacie
http://prawo.money.pl/aktualnosci/okiem-eksperta/artykul/krajowy;rejestr;karny;-;kiedy;nastepuje;zatarcie;skazania,7,0,350727.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej