Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (46/138) > >>

Centurion:
Jeszcze jedno miałem dodać - wg mnie spory błąd, że to podano do publicznej wiadomości. Jakby pozostało to poza kurtyną to byłaby spora szansa sprawę jakoś rozwiązać, teraz to będzie ciężko coś osiągnąć w temacie.

Robimy zakłady kiedy pojawią się newsy o zaginionych tyteksach z kwotami na onecie/interii? :D

MiltisUmbrae:
Póki co nie zauważyłem jeszcze nic na ten temat :)

Jan Morgenstern:
Beerpuszken jesli beda z tego konsekwencje to nie ze strony CCP.

Jest zasadnicza roznica pomiedzy zescamowaniem kogos w grze, wybumpowaniem tytkow z POSa, byciem w jakims aliansie i posiadaniem W GRZE praw do czegos i wykorzystaniem tego przeciw aliansowi. Jesli ktos udostepnia Ci pasy do konta a ty wykorzystujesz to niezgodnie z wola wlasciciela to sprawa wyglada odrobine inaczej. Byc moze wlasnie przez ta roznice ktos beknie. I dobrze. Zadnych niebezpiecznych precedensow nie bedzie nawet jesli ktos pozna w celi rozmiar murzynskiego wielkiego Johna pod prysznicem ;p Co jest w grze to jest w grze, jesli bedziemy poza gra okradac sie to wybacz, ale chyba nie rozumiesz istoty rzeczy. Cokolwiek z gry (poza socjalnymi rzeczami typu przyjazn, wypad na pifko) przenoszone na plaszczyzne normalnego zycia jest zle. To jest moze bardzo cienka ale zasadnicza granica. W realu cokolwiek zrobisz z wlasnoscia kogokolwiek bez jego wiedzy mozesz byc ukarany. I nawet jesli ktos tylko cos wynajmuje a ty to obrobisz to nadal jest kradziez.

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Soulscream w Marca 18, 2013, 11:44:47 ---Wpis nie jest wieczny, ja tak miałem jak mnie chcieli pociagnąć do odpowiedzialności za wojsko. Po roku czasu wszystko uległo unieważnieniu :).

--- Koniec cytatu ---
Nie masz racji. Wyrok skazujący = brak zaswiadczenia o niekaralności. Druga sprawa że jeżeli już pracujesz w danym zawodzie wymagającym takiego zaświadczenia to nikt tego nie zweryfikuje tzn. nikt nie wymaga wnoszenia takiego zaświadczenia np. co pół roku. Pracodawca zorientuje się o tym kiedy przyjdzie np. wezwanie do sądu na osobe oskarżoną, albo ktoś Cię zwyczajnie podpierdoli.

Centurion:
Właśnie sobie pomyślałem, że jakby to się okazał troll to byłby to najlepszy troll w historii eve. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej