Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Marca 17, 2013, 14:19:59 ---Naprawdę są jeszcze ludzie którzy wierzą że jak mają dynamiczne IP Neościerwa i podobnych to są niewykrywalni? o.0
Puszke proszę Cię...
--- Koniec cytatu ---
Ale ja nie mówię że są niewykrywalni. Mówię tylko że "dowód" w postaci że "z tego ip nikt sie wczęsniej nie logował" nie jest kompletnie żadnym dowodem. Dowodem na włam będzie fakt wykrycia komputera z którego się tam logowano ten pierwszy i jednyny raz, do tego okaże się że zostały wykorzystane programy do łamania zabezpieczeń itp (piszę w skrócie, nie chce mnie się rozwlekać na temat trojanów, keylogerów itp).
Kurde, to nie jest film "hakerzy" gdzie klient napierdala w kalwiaturę bez ładu i składu mając przed oczami wygaszacz rodem z matrixa i włamujący się w ten sposób na serwery banków, CIA i FBI.
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marca 17, 2013, 14:17:50 ---Cat, już pisałem wcześniej,to żaden dowód, jeśli masz Neo to masz codziennie inny IP, a nawet częściej niż codziennie.
--- Koniec cytatu ---
A tepsa nie już logów?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Mona X w Marca 17, 2013, 14:28:10 ---A tepsa nie już logów?
--- Koniec cytatu ---
Kurde, ma, nie wkładajcie mi w palce słow których nie napisałem, gdzie napisałem że mając dynamiczne IP jest się niewykrywalnym????
To że ktoś się zalogował ten RAZ z danego IP nie znaczy że wcześniej sie nie lgował 10 x na dzień z błogosławieństwem dyrów Covenu. Cały czas mowa o włamie na konto. Jeśli to ktoś kto miał dostęp z błogosławieństwa lidershipu to jaki to włam?
Goomich:
--- Cytat: Julius Septimus w Marca 17, 2013, 14:24:32 ---Ciekawe czy sprawca juz robi laski dyrektorom NC. blagajac o to zeby odkrecic cala sprawe :D
--- Koniec cytatu ---
Skąd wiecie, że to NC.?
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marca 17, 2013, 14:29:53 ---Kurde, ma, nie wkładajcie mi w palce słow których nie napisałem, gdzie napisałem że mając dynamiczne IP jest się niewykrywalnym????
--- Koniec cytatu ---
Twierdzisz, że to żaden dowód ten IP.
Julius Septimus:
--- Cytat: MGGG w Marca 17, 2013, 14:24:54 ---To nie była kradzież, bo konto nie zostało ukradzione. Po prostu ktoś na nie zalogował się. A to inny punkt kk:
Zawartość konta jest zgodnie z EULA własnością CCP. I to zamyka temat "kradzieży".
--- Koniec cytatu ---
Moze tak, moze nie. Wydaje mi sie, ze orzeczenie sadu moze pojsc w obie strony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej