Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Doom:
Sacri mi się podoba nie jestem przekonany czy cerber z dodakowym launcherem dotrzyma kroku reszcie. Caldari mają snipe haca, mogli by jeden albo oba bonusy do zasiegu zmienić w te do dps, o gejo shipach ciężko mi sie wypowiadać, a dzikusy niech spadają na drzewo znowu hac'a na cepa przerabiają
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 18, 2013, 13:43:19 ---
- Sacri nadal jest do dupy. Ten ship potrzebuje więcej DPS i ani drony, ani HML-e tego nie załatwią.
--- Koniec cytatu ---
Dodam jeszcze wyjątkowo pomyslany rozkład hislotów... 6 slotów, w tym 5 na lanczerki i jeden na w żaden sposób nie bonusowane działko... może ktoś w miarę logicznie wyjasnić, po kiego grzyba mu to działko?...
Na plus, bonusy do HMLi, wreszcie bedzie mozna strzelac troche dalej niz grubość pancerza :P z tym że po nerfie HMLi DPS będzie pewnie na poziomie AFa :P
Centurion:
Jeszcze zwiększyli speeda vagasowi.. po co?
Zmiany o kant dupska, jedyne co mi się podoba to dodatkowy med slot na deimosie - bardzo tego brakowało i na eaglu - może coś się z tego urodzi.
edit:
a wróć, doczytałem. Vagas nie będzie jeszcze szybciejszy, good :)
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 18, 2013, 13:43:19 ---- Vagabond - pomysł jest może nawet niegłupi (ASB), ale poprawcie fitting tak, żeby dało się wsadzić 5x220 + neut + 2xLSEbez jakiś implantów (tak jak na Cynabalu!). I więcej dron!
--- Koniec cytatu ---
Musisz przestać myśleć o vadze jako małym cynabalu. CCP wreszcie dostrzegło ten problem i postanowili nie robić cynabala v2.
--- Cytat: Centurion w Lipca 18, 2013, 14:05:42 ---Jeszcze zwiększyli speeda vagasowi.. po co?
--- Koniec cytatu ---
Nie zwiększyli, wciągnęli do bazy. Nie masz już bonusu do speeda. W sumie speed by się przydał, bo obecnie armorowy navy omen jest szybszy..
Lt Rook:
Welcome to Eve Online, where playing 3 or more years is just retarded!!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej