Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
MGGG:
O kant dupy można potłuc takie zmiany. Dali bonus do mwd... Wolałbym już bonus do ab (np. 300 proc. predkości zamiast 150 proc.) i wielki powrót armor hacy...
GlassCutter:
Uj tam.. Może diemost będzie fajny. Z tym bonusem nie powinien tak zbierać po dupie jak talos :P Ishtar wygląda na fajną alternatywę dla Gili. Nie będzie po prostu jej meh wersją.
Theronth:
ZNERFILI MOJEGO CLOAKUJĄCEGO DEIMOSA
Sacri wciąż do dupy, Cerb może coś ugra na tym, ale jak napisał Sokole, ciężko to zafitować już dziś.
--- Cytat: GlassCutter w Lipca 18, 2013, 14:31:04 ---Ishtar wygląda na fajną alternatywę dla Gili. Nie będzie po prostu jej meh wersją.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, teraz będą trzy drone boaty z drobnymi różnicami, VNI ze speedem dronek, Ishtar z Trackingiem/optimalem i rezami T2 oraz Gila z tankiem Dreaka. Co kto lubi.
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 18, 2013, 13:43:19 ---- Eagle - no trochę lepiej, ale na razie nie ma doktryny w której można go wykorzystać.
--- Koniec cytatu ---
RAILGLE
--- Cytat: MGGG w Lipca 18, 2013, 14:25:49 ---O kant dupy można potłuc takie zmiany. Dali bonus do mwd... Wolałbym już bonus do ab (np. 300 proc. predkości zamiast 150 proc.) i wielki powrót armor hacy...
--- Koniec cytatu ---
Armor Hace wciąż żyją i są w użyciu, wychyl Pan czasem nos poza Novice Outpost to zobaczysz.
Larving:
Oczekiwałem dużo większych zmian, zwłaszcza w takich statkach jak Eagle czy Sacri. Oczywiście to pierwsza proponowana wersja i powinni zbierać opinie graczy ale na razie wydaje mi się, że nowe zmiany nie uzasadniają przesiadania się do HACy z cruise t1/navy.
SokoleOko:
--- Cytat: Larving w Lipca 18, 2013, 19:02:08 ---Oczekiwałem dużo większych zmian, zwłaszcza w takich statkach jak Eagle czy Sacri. Oczywiście to pierwsza proponowana wersja i powinni zbierać opinie graczy ale na razie wydaje mi się, że nowe zmiany nie uzasadniają przesiadania się do HACy z cruise t1/navy.
--- Koniec cytatu ---
QFT
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej