Eve Online > Odyssey

Letni dodatek 2013

<< < (51/106) > >>

Jabolex:

--- Cytat: Zgudi w Maja 06, 2013, 14:25:51 ---No tak, ale dalej nic nie wiemy. Zachowanie w jakim sensie? Nie latałem capitalami, to może coś wyjaśnisz :)

--- Koniec cytatu ---

:)  ;)  :D  ;D   :P

Phobeus:

--- Cytat: Jabolex w Maja 06, 2013, 14:36:57 --- :)  ;)  :D  ;D   :P

--- Koniec cytatu ---
Kolega chyba jest stosunkowo nowy w grze, nie ma się z czego śmiać

@Zgudi: zmieniają shadery/tekstury capitali, wg zdania większości są brzydsze niż wcześniej. Tylko nomad będzie wyglądał "w miarę"

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Maja 06, 2013, 14:05:27 ---Wkurza mnie tylko, że statki są trochę za ciemne w porównaniu do tła. Trudno się im dobrze przyjrzeć, bo mają po prostu ciemne jak noc tekstury. Można to jakoś zmodyfikować?

--- Koniec cytatu ---

Bo wszystkie obiekty "V3" są "pomalowane" pod nowe shadery, które CCP włączy dopiero wtedy, gdy wszystkie obiekty w przestrzeni będą już V3. Wtedy statki amarrskie przestaną być w kolorze gówna, a znów będą złote. AFAIR niewiele nam brakuje do kompletu, nie potrafię z rękawa strzelić co jeszcze nie jest V3 lub nie będzie w Odyssey.

Zgudi:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 06, 2013, 14:57:01 ---Bo wszystkie obiekty "V3" są "pomalowane" pod nowe shadery, które CCP włączy dopiero wtedy, gdy wszystkie obiekty w przestrzeni będą już V3. Wtedy statki amarrskie przestaną być w kolorze gówna, a znów będą złote. AFAIR niewiele nam brakuje do kompletu, nie potrafię z rękawa strzelić co jeszcze nie jest V3 lub nie będzie w Odyssey.

--- Koniec cytatu ---

Trochę mnie pocieszyłeś. Bo coraz więcej statków kolorystycznie wygląda jak "kawałek przyschniętego gówna wieczorną porą".

Dux:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 06, 2013, 14:57:01 ---AFAIR niewiele nam brakuje do kompletu, nie potrafię z rękawa strzelić co jeszcze nie jest V3 lub nie będzie w Odyssey.

--- Koniec cytatu ---

Milicyjne bunkry :P No i jeszcze chyba posy, czy struktury od sova. Czyli wszystko to, co po pokolorowaniu da grze takiej zajebistości, że liczba graczy się podwoi ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej