Ehhh widzę, że jednak lubisz się wybielać. Motyw z brakiem zaufania względem twojej osoby pojawiał się co kilka lat.
Wskaż mi gdzie się wybielam. W którym momencie, bo już głupieję.
Naprawdę sądzisz, że nikt nie pamięta jak podchodziłeś do ludzi w korpie i poza nim?
Hymm, na Twojej pamięci za bardzo polegać nie mogę. Od czasu ZUO współpracowałem z wieloma korpami i osobami. Jak dotąd jako jedyny zgłaszasz pretensje. Mam za sobą ostatnio nawet rozłam akademii. Pogadaj o mnie z Rainbowem.
Moje problemy z Azbugą także się pojawiły po prostowaniu tego co pisałeś pod moim adresem.
Swoich problemów z Azbugą nie doszukuj się we mnie. Poszukaj ich po swojej stronie.
Problem ze mną jest taki, że staram się prostować to co o mnie piszą inni zamiast to olać.
Najwyraźniej jeden z wielu problemów. Jesteś w c0venie lepiej rozpoznawalny niż ja. A to przecież ja wywołałem tam wielką bot dramę.
ps. Brakiem lojalności jest miedzy innymi to jak właśnie do mnie podchodzisz po tylu latach. Obaj ciągnęliśmy przez jakiś czas wózek zwany ZUO i zamiast podziękowania są pomyje i zamiast trzymać się razem i cieszyć się tym co było wolisz wykopywać śmieci po tylu latach.
Jakie pomyje? Wspomniałem, że akurat ten kryzys miał początek w Twoim poście na Centrali (i nigdy nie miałem o to do Ciebie żalu). Sam później nie potrafiłem tego pożaru opanować, ale wtedy byłem dyplomatycznie hmm... niedorozwinięty.
To Ty i tylko Ty przyjacielu się oburzyłeś
U mnie nie wzbudza to jakichś wielkich emocji. Ty natomiast w każdym kolejnym poście próbujesz mnie obrazić.
Popcorn dla wszystkich \o/