To ja jeszcze od siebie chciałem pogratulować odzyskania terenu, bo tak jakoś w tym wszystkim zapomniałem, a zbyt skromni jesteście na osobny topic. Takie głupoty mają swoje tematy, a takie wydarzenie prawie bez echa.
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=272014&find=unread
Taki "Pomidor" u Tribali. Co za PR-owska katastrofa.... chyba, że właśnie patrzymy na pierwszy przykład awoxingu na forum
Czyli powinieneś przeprosić obu panów, za bezpodstawne insynuacje.
Lol, czyli uważasz, że wypisywanie takich rzeczy na publicznym forum jest OK z punktu widzenia aliansu tego gościa?
Przecież WSZYSCY WIEDZĄ co to za alians i nic tego nie zmieni... (znaczy że do pupy)
I to znaczy, że "anything goes"?Obiektywnie to jest podręcznikowy "kryzys PR-owski"
No patrz, a mnie się wydawało że alians stracił stacje domową i rozczarowany member chce wywieźć swoje zabawki. Ale ja się w EvE tylko bawię...
Kurcze, a ja liczyłem na nowe cele w okolicy, to już spierdalają...
Tribal Band podobno ma się przenieść do Curse aby odbudować swoją siłę, uzdrowić morale i zarobić kasę.Przynajmniej tak słyszałem...
lol?przeca tam takie ludojady żyją że jak tribale nie wyciągnął superów to nie wydokują, a jak wyciągną supery to sie okaże że są w zasięgu hotdropa kilku właścicieli sporych ilości tego sprzętu
E tam będą funkcjonować jak Fa w Syndykacie swego czasu czyli perma kampa w 50 fregat albo gang pól na pół - połowa logi, połowa reszta
może bufu dzięki temu odżyje ;-) no chyba, że ich wczeniej gorgoni wpierdolą razem z kapciami
Ta sama liga co Pomniejsze Pomioty CFC.
Nie wiem czy wiesz, ale po 101 wklejeniu tego samego obrazka z kolei przestaje on być śmieszny za to wklejający zaczyna być żenujący.
oraz grozi oskarżeniem o spam co pociąga za sobą adekwatne potraktowanie przez administrację
BUFU żyje, ma się całkiem dobrze. Jeżeli mielibyśmy dodatkowo jeszcze "odżyć" to wygralibyśmy EvE
a ja słyszałem że Coven 'kupil" sov od tribali :p
Nawet nie "kupił" tylko kupił