0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I to że ja się pakuję jest Twoim problemem?Zmień nicka na Krokodyle-Oko - bo już widzę te łzy...Widzisz problemy tam gdzie inni ich nie widzą, może to jest Twój problem.Nie każdy gra tak jak Ty chcesz/grasz. Może w końcu to zrozumiesz, może kiedyś.
Każdy się śmieje z Twojego aliansu/koalicji i uważa za największe zło EVE. Może kiedyś w końcu to zrozumiesz
Każdy ? Chyba jednak nie każdy bo wyszłoby na to że członkowie tego "ally/koalicji największe zło EVE" też się z siebie śmieją i uważają za największe zło EVE.
No ale opowiedz cos o sytuacji, jak do tego podeszli czlonkowie High Rollers. Napewno sie nie spodziewali, ze dolaczaja do aliansu ktory z zalozenia mial byc "tymczasowy", tzn mial zniknac jak przestanie byc potrzebny, a wartosciowi gracze maja dolaczyc do wiekszego sojuszu TEST/Tribe. Jak sie z tym czujesz? Pytam, bo siedze z wami na aliansowym, i od paru godzin cisza, nikt sie kompletnie nie odzywa. Nie jestem do tego przyzwyczajony, bo wczesniej zawsze chat sie przewijal jak local w jita.edit: na forum HBC pisza, ze wlasciwie nic sie nie zmieni, po prostu Zombie, High Rollers i Squee przechodza na status tzw "coach sitters", czyli pelnoprawnych czlonkow HBC, tyle ze bez sova i membersow. Czy taka zmiana ma jakis wplyw na Ciebie, jako gracza w EVE i bylego czlonka jednego z tych aliansow?
Po pierwsze mów/pisz za siebie nie za każdego, pozwól innym mieć własne zdanie.Po drugie " i uważa za największe zło EVE" - czyli w czymś jesteśmy najwięksi - dobre i to.Po trzecie ma mi przeszkadzać że Ty się z nas śmiejesz? - to że się z nas śmiejesz (po Twoich postach) pochlebia mi,musiałbym przemyśleć co piszę, gdybyś zaczął uważać mnie za podobnego sobie. Strach się bać.
bla bla bla
tak czytam twoje posty i zastanawiam się co z tobą jest nie tak. Na poczatek zacząłeś marudzić na n3 że część bloba, że pomagają HBC , oś zła. Teraz śmiejesz się z High Rolers że ich wywalili z esoterii. Zrozumiałbym twoje zachowanie gdybyś grał w PL, NC. czy w jakimś dobrym wh corpie. Ty jesteś lub byłeś cześcią c0venu. Żeby nie było nie uważam żeby c0ven źle radził sobie z tribalami czy mieszkańcami esojakkolwiek jest aktualnie homeless.Piszczysz w każdym poście o blobie, o złym świecie, a tak się złożyło że jak zaczęła się zabawa w esoterii z testami, ninja i tribalami to byłem w rentierskim corpie w IB. Co jeszcze ciekawsze poleciałem na dwie floty. Tu pierwszy zonk bo ludzi od rentierów było więcej niz ludzi z covenu czyli odpowiednio 33 do 25. Byłem też na spotkaniu prowadzonym przez twojego ceo, a dotyczącym ogólnej sytuacji. Zabawne było jak napoczątku ceo mówi że nie ma nawet jednego FC, a 15 min później asy c0venu mówią o restetowaniu wszystkich.Generalnie eve to nie jest moje pierwsze MMO i nauczony doświadczeniem zdaje sobie sprawę z tego że w tego typu grach liczą się liczby i z reguły wygrywają. Ty oczekujesz że bedąc w sojuszu z 60 aktywnymi ludzmi dostaniesz region jak to było kiedyś. Jeżeli jest to niemożliwe oznacza to że to wszystko bloby, napy, kumoterstwo i ogólny hate.Nie miej pretensji do innych że umieją robić politykę, zawierać sojusze natomiast twoje dowództwo, poza składaniem zawiadomień do prokuratury odnośnie "zniknietych" tytanów, nie umiało tego zrobić.Przestań hatować wszstkich którym się coś udało bo wieje smuteczkiem.
Zdajesz sobie sprawę ile postów było zostało na centrali, gdyby zostawić tylko te konkretne, poprawne i wartościowe wypowiedzi a resztę wywalić? Czasem trzeba o czymś pogadać
tak czytam twoje posty i zastanawiam się co z tobą jest nie tak. Na poczatek zacząłeś marudzić na n3 że część bloba, że pomagają HBC , oś zła. Teraz śmiejesz się z High Rolers że ich wywalili z esoterii. Zrozumiałbym twoje zachowanie gdybyś grał w PL, NC. czy w jakimś dobrym wh corpie. Ty jesteś lub byłeś cześcią c0venu. Żeby nie było nie uważam żeby c0ven źle radził sobie z tribalami czy mieszkańcami esojakkolwiek jest aktualnie homeless.Piszczysz w każdym poście o blobie, o złym świecie, a tak się złożyło że jak zaczęła się zabawa w esoterii z testami, ninja i tribalami to byłem w rentierskim corpie w IB. Co jeszcze ciekawsze poleciałem na dwie floty. Tu pierwszy zonk bo ludzi od rentierów było więcej niz ludzi z covenu czyli odpowiednio 33 do 25. Byłem też na spotkaniu prowadzonym przez twojego ceo, a dotyczącym ogólnej sytuacji. Zabawne było jak napoczątku ceo mówi że nie ma nawet jednego FC, a 15 min później asy c0venu mówią o restetowaniu wszystkich. Generalnie eve to nie jest moje pierwsze MMO i nauczony doświadczeniem zdaje sobie sprawę z tego że w tego typu grach liczą się liczby i z reguły wygrywają. Ty oczekujesz że bedąc w sojuszu z 60 aktywnymi ludzmi dostaniesz region jak to było kiedyś. Jeżeli jest to niemożliwe oznacza to że to wszystko bloby, napy, kumoterstwo i ogólny hate. Nie miej pretensji do innych że umieją robić politykę, zawierać sojusze natomiast twoje dowództwo, poza składaniem zawiadomień do prokuratury odnośnie "zniknietych" tytanów, nie umiało tego zrobić.Przestań hatować wszystkich którym się coś udało bo wieje smuteczkiem.
tak czytam twoje posty i zastanawiam się co z tobą jest nie tak. Piszczysz w każdym poście o blobie, o złym świecie, a tak się złożyło że jak zaczęła się zabawa w esoterii z testami, ninja i tribalami to byłem w rentierskim corpie w IB.Generalnie eve to nie jest moje pierwsze MMO i nauczony doświadczeniem zdaje sobie sprawę z tego że w tego typu grach liczą się liczby i z reguły wygrywają. Ty oczekujesz że bedąc w sojuszu z 60 aktywnymi ludzmi dostaniesz region jak to było kiedyś. Jeżeli jest to niemożliwe oznacza to że to wszystko bloby, napy, kumoterstwo i ogólny hate. Przestań hatować wszstkich którym się coś udało bo wieje smuteczkiem.
Korp w TESTach okradziony na skromną sumę 195b http://evenews24.com/2013/03/27/raw-boob-heads-test-corporation-gets-robbed-over-190bil/
Cat mógłbyś spróbować to streścić? Przyznaje nie chce mi się przebijać przez ten tekst.
Walczyli ramie w ramie, ginęli, stawiali się na każdym CTA, uczestniczyli w każdym roamie. Wystawiali swoje capsy i super capsy, w zamian dostali własną konstelacje w querios i było im cudownie. Teraz im ją zabrali i wyeksmitowali do Catch, którego nie chcą i nawet nie postawili im jb. Bez możliwości zarabiania i rozwoju postanowili opuścić HBC i poszukać sobie innego miejsca, mimo to będą bardzo miło wspominać jak TESTy ich r...ły w d...pe.
Cat kurwa wrzucaj chociaż jedno zdanie w jakimś ludzkim języku w ramach podsumowaniapołowy tego co wrzucasz nie da się przeczytać z moją znajomością angielskiego i podejrzewam nie tylko ja mam z tym problemy
Cat kurwa połowy tego co wrzucasz nie da się przeczytać z moją znajomością angielskiego
No ta gra jest generalnie po angielsku, i polityke w EVE tez generalnie sie robi po angielsku (albo rosyjsku) - nic na to nie poradze. Nie bede tlumaczyl calego chatu, bo mi sie nie chce, ale generalnie Shadoo udowadnia przytaczajac ten log z Jabbera, ze to Thorn sie zachowywal niepowaznie, i sami sa sobie winni ze zostali tak potraktowani, a Raiden to spoko kolesie.
Gra ajest po angielsku, ale to forum już po polsku I nie każdy, mimo spokojnego ogarniania gry, zna na tyle angola żeby bezproblemowo rozumieć język potoczny.