0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
nic w sumie coś tam latam w milicji ale niestety studia sprawiły że nawet nie mam czasu skoczyć do hiseca kogoś scanflippowac
Jak widać są pewne różnice w percepcji sytuacji.Koledzy z NC. twierdzą że nic a nic nie pomagają HBC. Tribale twierdzą PUBLICZNIE (przekazując takie informacje na swoim TSie wszystkim zalogowanym, w tym szpiegom)
Może to właśnie informacja dla szpiegów?
No właśnie.Whorowanie się na paru capslach, to nie sojusz. Jak przylecą na subki, albo jeszcze lepiej, będą naprawiać im jakiegoś POSa...Jebnijcie parę stoczni.
odpuść sobie studia i tak nie zdasz
No to Cię zdziwię Gaunt bo jestem jednym z lepszych na roku EDIT: ale chyba troszkę offtop się zaczyna robić
W sumie z beczkosem już byla jakaś drama, że jakiś kaps zniknął z posa, więc w sumie zdziwiony nie jestem.
http://killboard.solar-fleet.ru/?op=related&name=1109693
Ale wtedy mogliby stracić statek!
ZSRK - Związek socjalistycznych republik kerbirskich
A dziś tracą źródła dochodu (np. moony), biliony zainwestowane w infrastrukturę oraz członków (pojedynczych i całe korporacje), które nie mają ochoty na wymuszone przeprowadzki.
"Jak będziemy cicho, to nie będą mieć powodu do wywalenia".
"Jak nie zaagrujemy, to nie odetną nam dostępu do stacji/JB".
"Im szybciej się wyniosę, tym szybciej znajdę nowego korpa".
Ale o to właśnie chodzi, że i tak wylatują. Podejrzewam, że oficjalne powody to tylko preteksty, a na prawdziwe przyczyny te alianse wpływ miały znikomy.
Przecież to jest ich SOV, ich posy i ich stacje. Wywieźć assetsy i być gotowym do walki o swoje.
Może rasizm to złe słowo - bardziej pasuje tu analogia ze szlachcicem na koniu a chłopami pańszyźnianymi. Taki szlachcic pewnie patrzył na krajobraz (z chłopami w kadrze) tak jak my teraz patrzymy na krowy na pastwiskach przez okna samochodów na autostradach (tam gdzie ekrany dźwiękowe nie stoją, hehe).
TL;DR - TEST został petem PL. A teraz bardzo chciałbym usłyszeć od kolegi Jabolexa z High Rollers czy nadal uważa, że w "koalicji panują partnerskie stosunki" i jest tu o wiele lepiej niż być rentierem gdzieś?
Jabolex, nie miałeś kiedyś ochoty wyjąć głowy z tej torby z klejem?
Jak dobrze, że wyniosłem się z FCONu i całej tej peciarni CFC. Mogę tylko sobie wyobrażać, jak gorzej musi być w HBC, kiedy trzeba mieć nad sobą takich risk-awerse egocentryków, jak te gwiazdy z themittani (muh alliance culture hurrburr), evenews24 lub kugu. Face it - z logów jabberlona, newsów i postów na kugu wyłania się jedna wielka nullsekowa telenowela, w której chodzi tylko o klepanie się po plecach/trollowanie i flame. Ci ludzie już dawno zatracili sens EvE na rzecz metagame, polityki, oni grają w zupełnie inną grę
Tylko jeżeli się tym przejmujesz... (czytasz, interesuje Cię to , i żyjesz tym...)Jak bawisz się dobrze to cała ta "otoczka" jest bo jest i nic więcej.
Siur. Można? Można. A Ty własnie pakujesz walizki. Swoją drogą - nikt u Ciebie w ally nie produkuje superów? Bo dla takich konieczność zwinięcia fabryki to dopiero jest ból.