strzelania w statuę nie pamiętasz?
A to sobie porównanie znalazłeś...
a masę rzeczy przepchnięto w eve przez to że był feed back na forach, jak nic ***** nie napiszesz na forum to oni nawet się nie dowiedzą że istniejesz,
Oczywiście że tak. Wczoraj na przykład napisałem na forum i dev mnie uświadomił, że można jednak skopiować całą zawartość okienka fleet composition.
Nie mówię, że feedback na forum jest zły, mówię, że spamowanie topiku zupełnie z tym nie związanego (a także każdego innego) jest idiotycznym pomysłem godnym 12latka.
Jest kilka o wiele lepszych sposobów na osiągnięcie tego, co tam sobie wymyśliłeś.
Poza tym, pomysł dodania do tej listy checkboxa z językiem polskim jest słabym pomysłem. Aktualnie można tam wybrać takie języki, na jakie jest przetłumaczony klient Eve. Dodanie innych jest całkiem logiczne (to odpowiada też na pytanie Xarthiasa "po co" - no po to, żeby można było sobie wyfiltrować korpy tylko do polskojęzycznych, to nie jest takie głupie wcale), tylko powiedz mi jedno.
Dlaczego akurat polski, a nie także czeski, węgierski, rumuński i chiński, żeby wymienić tylko języki korpów znajdujących się ode mnie o rzut kamieniem?