Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Luty 08, 2013, 14:35:20 ---* Doom rozważa pałowanie dwóch użyszkodników...
--- Koniec cytatu ---
ZOMO ???
Yavax Zavro:
--- Cytat: Ranshe w Luty 08, 2013, 15:16:38 ---Zacytowałeś mnie zaraz ponad swoją wypowiedzią. Nie rób z siebie idioty, proszę.
--- Koniec cytatu ---
Z tego co wiem, tutaj chyba nie ma zakazu cytowania poprzedniej wypowiedzi, więc wstrzymaj się proszę z obelgami.
A technicznie rzecz biorąc kolega zacytował Cię zaraz pod Twoją wypowiedzią, a nie ponad swoją (to tak jakby cytat był umieszczony ponad wypowiedzią Jabolexa). Taka tam mało znacząca dygresja :P.
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Luty 08, 2013, 14:17:58 ---Ekhem. Na tą chwilę strategicki to najlepsze dedykowane comandy jakbyś nie wiedział. Ta zmiana sprawi ze będą bardziej wszechstronne ale kosztem skuteczności w bonusach
--- Koniec cytatu ---
Pierwszy raz o tym słyszę. Dziękuję O:-)
Wysłane z mojego WT19i
Ranshe:
--- Cytat: Yavax Zavro w Luty 08, 2013, 15:37:27 ---Z tego co wiem, tutaj chyba nie ma zakazu cytowania poprzedniej wypowiedzi, więc wstrzymaj się proszę z obelgami.
--- Koniec cytatu ---
A czy ja komuś zakazuję? Nie mówcie że nie wiecie obaj jak wygląda rozmowa na forum - skoro cytuję twoją wypowiedź, to chyba jasne, że pod spodem piszę do ciebie, a nie sobie a muzom.
--- Cytuj ---(to tak jakby cytat był umieszczony ponad wypowiedzią Jabolexa).
--- Koniec cytatu ---
Niespodzianka. Cytat mojej wypowiedzi był umieszczony ponad wypowiedzią Jabolexa, więc w ogóle nie wiem co ty chcesz ode mnie :P
Offtop srofftop zresztą, śmierć offtopom, bo robicie problemy z odwłoka wzięte :P
SokoleOko:
--- Cytat: ManganMan w Luty 08, 2013, 15:51:17 ---Pierwszy raz o tym słyszę. Dziękuję O:-)
Wysłane z mojego WT19i
--- Koniec cytatu ---
Nic się nie zmieniło od dnia, w którym wprowadzono T3 - czyli raptem 3 lata temu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej