Eve Online > Odyssey
Zmiana skilli do shipów na lato
Ranshe:
--- Cytat: Jabolex w Luty 08, 2013, 15:06:03 ---Rasowych desek i battlekruzów też nie było.
--- Koniec cytatu ---
Ale były plany, a widziałeś jakieś plany podwyższenia wymagania do JFa? Bo ja nie, ale proszę, możesz wkleić jakiegoś linka do devbloga czy do wypowiedzi deva gdzieś na forum, możliwe że jakieś ominąłem przez pół roku przerwy od grania.
Edit - może się jaśniej wyrażę. Oczywiście, że *mogą* zmienić, ale móc to mogą wiele rzeczy. Na przykład mogą też zmienić wymagania tytka z aktualnych do Jove Frigate 5.
--- Cytuj ---Czy ja rozmawiam/piszę tylko do Ciebie? Nie chcesz ze mną pisać to nie pisz.
--- Koniec cytatu ---
Zacytowałeś mnie zaraz ponad swoją wypowiedzią. Nie rób z siebie idioty, proszę.
Doom:
--- Cytuj ---Tragedia panie dzieju, tragedia. Całe OSIEM GODZIN skillowania więcej! I jeszcze skill na destroyery, czyli tak ze STO TYSIĘCY isków! ;P
--- Koniec cytatu ---
Zapomniałeś już jak sam byłeś zaczynającym graczem? :P
Jabolex:
--- Cytat: Ranshe w Luty 08, 2013, 15:16:38 ---Zacytowałeś mnie zaraz ponad swoją wypowiedzią. Nie rób z siebie idioty, proszę.
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam że Cię zacytowałem.
Ranshe:
--- Cytat: Doom w Luty 08, 2013, 15:16:52 ---Zapomniałeś już jak sam byłeś zaczynającym graczem? :P
--- Koniec cytatu ---
Nie, pamiętam za to, że deskę i skill na nią dostałem za free z tutoriala, bo robiłem nią epic arca sisters of eve. :) Ale mimo wszystko, te 8 godzin skillowania więcej to nie jest przecież nic strasznego.
--- Cytat: Jabolex w Luty 08, 2013, 15:19:27 ---Przepraszam że Cię zacytowałem.
--- Koniec cytatu ---
Ależ nic się nie stało, każdy może mnie cytować.
Doom:
--- Cytat: Doom w Luty 08, 2013, 14:35:20 ---* Doom rozważa pałowanie dwóch trzech użyszkodników...
--- Koniec cytatu ---
fix
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej