Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
SokoleOko:
--- Cytat: Azaqui w Grudnia 11, 2012, 22:13:52 ---kazdy z kims ma blue.
--- Koniec cytatu ---
Nie każdy. Od czerwca 2010 nie mam żadnych blue nie licząc 4 miesięcy spędzonych w NCDOT. I w żaden sposób nie zubożyło to mojego gameplaya ;)
papugoz:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 12, 2012, 09:54:56 ---Nie każdy. Od czerwca 2010 nie mam żadnych blue nie licząc 4 miesięcy spędzonych w NCDOT. I w żaden sposób nie zubożyło to mojego gameplaya ;)
--- Koniec cytatu ---
Wieść gminna niesie że podczas wakacji z sanshą były jakieś plusy...
Isengrim:
--- Cytat: papugoz w Grudnia 12, 2012, 11:14:54 ---Wieść gminna niesie że podczas wakacji z sanshą były jakieś plusy...
--- Koniec cytatu ---
Ale to byl indywidualny plus Sokola, a nie Volty, a o takich "masowych" plusach mowimy. To, ze my mamy splusowanych paru pilotow np. w NCdot to nie oznacza, ze dolaczylismy do BFC. :P
SokoleOko:
--- Cytat: papugoz w Grudnia 12, 2012, 11:14:54 ---Wieść gminna niesie że podczas wakacji z sanshą były jakieś plusy...
--- Koniec cytatu ---
Temp blues na określony czas. Wakacje z Sanshą były moim prywatnym projektem, ustawiałem temp blues w NOWAY (np. korpom, które potem dołączały do aliansów), także Verge of Collapse ustawia temp blue jeśli tylko dzięki temu możemy wziąć udział w fajnej bitce.
Mieć "pół Eve na blue" to coś zupełnie innego. Lecisz, spotykasz gościa którego nie znasz, ba... nie znasz nawet jego korpa ani aliansu, ale jest do Ciebie blue. Paskudztwo.
Ptysiu:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 12, 2012, 11:37:33 ---Mieć "pół Eve na blue" to coś zupełnie innego. Lecisz, spotykasz gościa którego nie znasz, ba... nie znasz nawet jego korpa ani aliansu, ale jest do Ciebie blue. Paskudztwo.
--- Koniec cytatu ---
*Ptysiu zerka na respekt Sokolego Oka*
Masz skrytego wielbiciela. Urocze :)
A co do blue listy na pół kilometra, to pełna zgoda. Bez względu na to, czy chodzi o null, czy FW szlag człowieka trafia, gdy jedyne co się trafia zdatnego do odstrzału to blue. :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej