Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Gapiszon:
Whitecat, w ten sposob mozna by pewnie przejsc od Solara przez ROL, -A- do CVA i C0venu, bo kazdy z kims ma blue.
Raiden. z Goonswarmem jest red, i ostatnio nawet nastapilo pranie po ryjach kiedy gang goonsow przylecial do HED-GP pomoc TESTom w odblokowaniu Keb gate. Z tego co widzialem na forach jednym z warunkow sine qua non przystapienia do HBC bylo ze Raiden. bedzie dalej zwalczal GSF.
Dla mnie bardziej dziwne jest ze TEST sie na taki warunek zgodzil - z mojej perspektywy wszystko jest w porzadku, nadal strzelam do Goonsow.
A jezeli gospodarzowi (TEST) nie przeszkadza ze goscie sie napieprzaja na przyjeciu urodzinowym, to juz jego sprawa 8)
Jabolex:
--- Cytat: Azaqui w Grudnia 11, 2012, 22:13:52 ---HBC bylo ze Raiden. bedzie dalej zwalczal GSF.
Dla mnie bardziej dziwne jest ze TEST sie na taki warunek zgodzil - z mojej perspektywy wszystko jest w porzadku, nadal strzelam do Goonsow.
A jezeli gospodarzowi (TEST) nie przeszkadza ze goscie sie napieprzaja na przyjeciu urodzinowym, to juz jego sprawa 8)
--- Koniec cytatu ---
Z HBC tylko Teści mają + do goonów więc...
Niby są ustalenia o nie śmierdzeniu na lokalu i nie kampieniu JB, ale kto by się tym przejmował...
WhiteCat:
Przyjaciel mojego przyjaciela nie powinien być moim śmiertelnym wrogiem ale cóż czasy się zmieniają ;)
Zakalve:
Goony zdaje się mają dostęp do jb- TEST i latają po nich na roam'y do tribali, zombie etc.
Tych samych jb wymienieni używają do logistyki...
http://kb.tribalband.net/index.php/kill_related/62725/
Tooten:
Ha, jacy sojusznicy, takie traktowanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej