Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Egzarcha:
Prawda jest taka, że nie chcieliście się bić. Wy nawet nie wydokowaliście. Wszyscy jesteście gó*now warci. Musicie sie dostosować, albo zginać. Głupi eReMTowcy! Itp. itd. ...
Zaraz, zaraz! Gdzieś już to słyszałem... :P
Panowie, ameryki nie odkrywacie. Scenariusz się powtarza raz za razem. Jedyne co się zmienia, to kurczące się floty TESTów. A że klasycznie PL musiało orać, nie powinno dziwić. TEST nie chce powtórzyć ostatniej wtopy, gdzie dostali baty od amarrskiej milicji + CVA.
TEST alliance, best alliance! :-\
Skeer:
--- Cytat: sneer w Listopada 30, 2012, 12:05:36 ---jeszcze tylko 4 dni
nie dales rady zjamowac i odejsc poza scram ?
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie miałem już ecm dron, wracałem do domu, ale kumpel z c0ven dał sygnał, że się leje z tribalami i podleciałem do niego. W tym czasie napatoczyła się vaga. Pierwsze starcie wyszło tak, że już go zjadałem, ale zaczął tankować tym ancilem i cap mi padł i odszedłem. Byłem na 5km i i w ogóle nie tacklował, więc zregenerowałem capa, jako tako dogadałem się z Phunasem, że mi pomoże z sąsiedniego systemu i znów podbiłem, tym razem niestety mnie capnął. Potem Phunas też wjeba na nimł i wyszedł glory day Tribali.
--- Cytat: Nitefish w Listopada 30, 2012, 12:02:57 ---Nie wiedziałeś? :P
--- Koniec cytatu ---
Wiedzieć, że w ogóle są, a zobaczyć w praktyce jak działają to dwie różne rzeczy. XL na vadze to przeginka i prosi się o nerfa :)
Dux:
--- Cytat: Skeer w Listopada 30, 2012, 12:34:37 ---Potem Phunas też wjeba na nimł i wyszedł glory day Tribali.
--- Koniec cytatu ---
Podejdź do tego tak: jak tylko będziesz łepków lał, nie podkładając się ani razu, to goście w końcu się tak zniechęcą, że w ogóle nie będą próbowali sie bić, co będzie znaczyć, że sam nic nie będziesz w stanie ustrzelić. Więc by temu zapobiec, trzeba chopom od czasu do czasu rzucić jakiś ochłap na przynętę, co by zupełnie nadziei nie potracili.
Tym samym, ni mniej ni więcej, ta cyna spadła specjalnie w ramach dywersji w szeregach wroga :P
SokoleOko:
--- Cytat: Dux w Listopada 30, 2012, 12:51:58 ---Tym samym, ni mniej ni więcej, ta cyna spadła specjalnie w ramach dywersji w szeregach wroga :P
--- Koniec cytatu ---
Niczym myśliwi dokarmiający zimą zwierzęta:
EDIT: Skeer po lewej, Phunas po prawej :)
mpp:
--- Cytat: Nitefish w Listopada 30, 2012, 11:46:40 ---Tribale są z hiseca - reszta nie. Zresztą to nie ma znaczenia ponieważ nie wszyscy z nich są takimi lamusami jak Tribale. Tak czy siak, mają liczby którymi mogą zakryć wszystko i pomimo tego im się nie udaje. To właśnie pokazuje, że skill dał przewagę.
Napisałem Mpp żeby zobaczyć na kb co robi PL. To, że Twój sojusz nie potrafi teraz nic zrobić bez backupu na cyno to nie jest Twoja wina ani wyznacznik tego co się dzieje w Eve.
Żyją bo mają support blooba i armii superów, a biją co najwyżej jakieś malutkie alianse. Bez tego po prostu dostawali by cięgiem w dupę.
I ty mi mówisz o biciu gimnazjalisty przez studenta? Nigga please.
Wiem, że spędziłeś rok na trialu, żeby się do nich dostać ale Pandemicy są obecnie chujowi i tyle - deal with it ;)
--- Koniec cytatu ---
wiesz co ? w sumie musze ci przyznać racje
zadowole sie tylko tym, ze dopiąłem swego pogram chwile i znikam z tego bagna
wiec jak komuś podoba sie jakiś mój char feel free bo poleci zaraz na licytacje o/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej