Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Nitefish:
Tribale są z hiseca - reszta nie. Zresztą to nie ma znaczenia ponieważ nie wszyscy z nich są takimi lamusami jak Tribale. Tak czy siak, mają liczby którymi mogą zakryć wszystko i pomimo tego im się nie udaje. To właśnie pokazuje, że skill dał przewagę.
Napisałem Mpp żeby zobaczyć na kb co robi PL. To, że Twój sojusz nie potrafi teraz nic zrobić bez backupu na cyno to nie jest Twoja wina ani wyznacznik tego co się dzieje w Eve.
Żyją bo mają support blooba i armii superów, a biją co najwyżej jakieś malutkie alianse. Bez tego po prostu dostawali by cięgiem w dupę.
I ty mi mówisz o biciu gimnazjalisty przez studenta? Nigga please.
Wiem, że spędziłeś rok na trialu, żeby się do nich dostać ale Pandemicy są obecnie chujowi i tyle - deal with it ;)
Skeer:
Właśnie wjebałem cynabala na vagasie tribali.
Ludzie, te nowe modułki od shield tanka to jakiś kosmos ??? Gościowi złaziłem na koniec shielda, a tu prawie full regen.
Nitefish:
Nie wiedziałeś? :P
sneer:
--- Cytat: Skeer w Listopada 30, 2012, 12:00:26 ---Właśnie wjebałem cynabala na vagasie tribali.
Ludzie, te nowe modułki od shield tanka to jakiś kosmos ??? Gościowi złaziłem na koniec shielda, a tu prawie full regen.
--- Koniec cytatu ---
jeszcze tylko 4 dni
nie dales rady zjamowac i odejsc poza scram ?
SokoleOko:
--- Cytat: Azaqui w Listopada 30, 2012, 11:21:07 ---pośrodku eastern european timezone.
--- Koniec cytatu ---
Chyba za dużo z Amerykanami latasz. Europa Wschodnia to Rosja/Białoruś/Ukraina. c0ven (w większości) mieszka w Europie Centralnej ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej