Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
VonBeerpuszken:
Rook... chyba nie zrozumiełeś, to co napisałem było stuprocentową ironią na marudzenie jakie to supery są złe i idiotyczne pomysły na ich zlikwidowanie. Bądźmy szczerzy, cokolwiek zrobisz znajdzie sie grupa ludzi którym się wiecznie coś nie podoba, a najczęściej to coś jest czymś poza ich zasięgiem. Na zasadzie - sąsiad ma lepszy samochód, ja nie mam, opodatkować drania bo za wiele zarabia.
Tak samo i tu, nie możemy poradzić nic na blob superów? Zlikwidować...
Ale nikomu nie przyjdzie do głowy żeby samemu się czegoś takiego dorobić. Ci co je mają nie dostali pod choinkę od świętego mikołaja Sanshy, tylko w jakiś sposób zapracowali. Pogłówkowali, popracowali, mają.
Gra jak życie, mądry ma co chce, głupi ma gawno i narzeka jak to mu źle.
P.S.: mam warażenie że przeczytaliście tylko pierwszą linijkę poprzediego postu.
Tooten:
Akurat ja muszę powiedzieć, że jak kupiłem matkę przestałem grać. Wróciłem na chwilę i mówiłem wprost- jakby CCP wyrzuciło supery z gry nawet bez reimbursta byłbym szczęśliwy. Sprzedałem i wreszcie mam jakąś radość z grania. Jedyny ship jaki w życiu miałem i wkurwiał strzelającego bardziej jak strzelanego.
"Hej, chcesz pan kupić kotwicę?"
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Tooten w Listopada 29, 2012, 22:03:14 ---Akurat ja muszę powiedzieć, że jak kupiłem matkę przestałem grać. Wróciłem na chwilę i mówiłem wprost- jakby CCP wyrzuciło supery z gry nawet bez reimbursta byłbym szczęśliwy. Sprzedałem i wreszcie mam jakąś radość z grania. Jedyny ship jaki w życiu miałem i wkurwiał strzelającego bardziej jak strzelanego.
"Hej, chcesz pan kupić kotwicę?"
--- Koniec cytatu ---
Ale czy to jest powód do likwidacji?
Mnie wkurwia latanie Bsami... więc nimi notorycznie nie latam ;) ale nie krzyczę żeby je likwidować. Inni lubia i latają. Tak samo i superami, być może ci co nimi latają lubią to.
Gapiszon:
Tu akurat zgodze sie z Tootenem - mam Nyxa, ale latam dictorem.
Im wiekszy i drozszy statek, tym mniej bierze udzialu w ciekawych sytuacjach.
Tooten:
Rzeczy takie jak utrzymywanie wielkich połaci terenu dla botów/rentierów/posów i shipów które są dość drogie prowokują plusowanie kogo się da. Takie PL ma w pizdu superów, z czego 90% się nie loguje, bo i po co, a ci co się logują plusują wszystkich, bo a nuż jak będą sami ktoś im zaoferuje prawdziwe pvp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej