Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopada 29, 2012, 18:09:37 ---Tak jest, zlkwidować supercapitale, co się będą lansować...
Ale zaraz zaraz...kapitalami tez się da orac struktury...no to chyba i to zlikwidować?
Kurde, Bsami orało sie struktury i to dośc skutecznie - zlikwidować!
A wogóle to zlikwidować struktury - orać je trzeba, ot całe zło tej gry.
Majęczycie jak stare baby normalnie... jak brzmiało to słynne credo? adapt or die? Już nie fukncjonuje?
;D >:D
--- Koniec cytatu ---
Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Likwidujac supery, mialbys regularne bitwy capsow, ktore w koncu wlasnie bylby uzywane jako nie tylko platforma do orania struktur. Blobow by to nie zlikwidowalo, ale odebraloby dominacje koalicjom z duza iloscia superow (latwiejsza szansa kontry). Tytan i Supercarrier to najbardziej debilne twory w eve online, ktore zabily gre dla wielu ludzi (wliczajac mnie). Przeszlismy od tytanow z AOE doomsday device do "one shot your dred" device co 10 min. Debilizm. Smierc superom, wojny sojuszy bylyby o wiele ciekawsze bez tego.
Lt Rook:
imo to co piszesz, by tylko pogorszyło sprawę, bo zamiast bloba 250 superów (które są drogie i skillowanie troche trwa) miał byś blob 400+ carrierów, które są niebo tańsze, każdy może to mieć, skillowanie jest w miare krótkie.
Soulscream:
--- Cytat: Lt Rook w Listopada 29, 2012, 20:54:56 ---imo to co piszesz, by tylko pogorszyło sprawę, bo zamiast bloba 250 superów (które są drogie i skillowanie troche trwa) miał byś blob 400+ carrierów, które są niebo tańsze, każdy może to mieć, skillowanie jest w miare krótkie.
--- Koniec cytatu ---
No i co z tego, ze kazdy moze miec? Skoro kazdy moze miec to kazdy moze je uzywac w walce. Spider tank w koncu sie zlamie (hint przerabialismy to w delve).
Lt Rook:
ale ja się z Tobą zgadzam, zamieniamy jedno zło na drugie (tylko bardziej blobbogenne), ja do Puszka pisałem.
Tooten:
TBH nawet 15 zwykłych carrierów to flota zbyt duża bez naprawdę dużego gangu. Zbombisz sentry dronki? Wyrzucą 10 kolejnych :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej