Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (9/259) > >>

Xeovar:
Na pewno będzie to kolejny ciekawy okres :) Co z tego wyjdzie, zobaczymy :) A swojego nie oddamy bez napierdalania. A jak oddamy, to bedziemy odbijac :P

LunaticMess:
Fajnie że ten Topic sie tutej znalazł) Wojny w eve na wielka skale to zawsze był ciekawy temat.Może jakieś frapsy hmmm?

DrackUll:

--- Cytat: hidden Q w Września 27, 2012, 20:07:54 ---o lol :D

gdzieś kiedyś, całkiem niedawno słyszałem plotę o tym że ktoś zapłacił odpowiednim ludziom by podjeli odpowiednie kroki aby wybić coven. Transakcja zawarta na 40b widzę okazała się prawdziwa :D zarówno termin operacji sie zgadza jak i nazwa agressora.

Osobiście uważam to ze ciekawe

Już wcześniej wielu ludzi miało głeboką awersje do c0ven. Mowa o polakach  oczywiście. Zupełnie niedawno nawet niektóre polskie grupy prowadziły działania ofensywne na terenie coven... Ale żeby zapłacić 40b z czystej zawiści do rodaków to mnie powala po prostu :D

Good luck chłopaki pakujcie graty i na zimę do stain. Tak czy owak nikomu nie będzie się chciało utrzymywać eso zbyt długo wiec jak zaoraja to się wyniosą i odbijecie teren.

p.s
Może ustawcie jakaś bitkę na niedziele to polecimy do was eventowa flota :D

--- Koniec cytatu ---

Hehe też słyszałem coś podobnego ( i to nie od Hidena :P )
40B to mało, na pewno zbyt mało aby wynająć PL ale może wystarczyć aby przekonać kogoś kto ma wpływy.
Sporo jest ludzi nie lubiących kowenu lub wręcz nienawidzących ten sojusz. Najśmieszniejsze jest to, że najwięcej takich ludków jest w polskim community szeroko pojętym.

--- Cytat: LunaticMess w Września 28, 2012, 00:24:08 ---Fajnie że ten Topic sie tutej znalazł) Wojny w eve na wielka skale to zawsze był ciekawy temat.Może jakieś frapsy hmmm?

--- Koniec cytatu ---

Uśmiałem się  ;D kowen i wojna na wielką skale.
Ziom oni wystawiają po 20 osób we flocie, żadna to wielka skala. Otrząśnijcie się kowen się nie liczy politycznie w eve a już tym bardziej militarnie. Zwyczajnie po eso przejedzie walec.
Nie to żebym miał coś do kowenu, byłem kiedyś w stain polatać z chłopakami i uważam że spoko ludki tam są,  to zwyczajnie realna ocena sytuacji.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Trolok w Września 28, 2012, 00:52:09 ---Otrząśnijcie się kowen się nie liczy politycznie w eve a już tym bardziej militarnie. Zwyczajnie po eso przejedzie walec.

--- Koniec cytatu ---

To prawda, ze wystawiamy floty nie wieksze niz 10% naszego skladu liczbowego, zwlaszcza w czasie pokoju, ale mamy w Stain znajomkow ktorzy zawsze chetnie nam pomoga, i wtedy flota sie robi 2x wieksza, chociaz juz nie polskojezyczna. Nie mniej jednak flota 60-70 osob w obronie sova ma szanse troche powalczyc. I nie licze tu ROLkow ani KAdeshi, tylko nasze prywatne wchodnioeuropejskie plusy ze Stain.

To prawda, ze kowen sie nie liczy politycznie - ale prowadzimy swoja wlasna polityke, niezalezna od kogokolwiek, i tego nam nikt nie odmowi. Nie mamy ambicji imperialno-ekspansywnych, jak nasi wieksi sasiedzi, wiec z punktu widzenia lowsecowego casuala ktory sobie czasem kliknie w influence map faktycznie ta mala czerwona plamka na samym dole moze sie wydawac malo znaczaca. Ale dla nas znaczy duzo, i bedziemy walczyc niezaleznie od tego, jak kto ocenia nasze szanse  ;)

Dux:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Września 27, 2012, 20:44:14 ---Ja wiem, kto to :)

--- Koniec cytatu ---

A czy to ten sam, którego raz bodajże goonsi mieli na dość pokaźną kasę oszachraić, a potem go właśni ziomkowie z korpa, którego w pocie czoła sam zakładał, wywalili z wielki kopem? >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej