Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (8/259) > >>

LunaticMess:
Ale fakt jest faktem że jako jedyny corp walczący z TEST i GOONS mają dosyć znaczna liczbę pilotów. A z tego co sie zdążyłem zorientować, po mniej więcej tygodniu bycia w Paragon ,największym z naszego punktu widzenia zagrożeniem jest tak naprawde PL,który wspomaga z tego co widziałem TRIBE....Nie ujmując nic to TRIBE jest takim mniejszym goonswarm..Jeśłi sie myle to prosze mnie naprowadzić.I z góry dziękuje:D

Skeer:
Shadoo:

"Yeah, it appears from irc FC logs that we had a minor malfunction in the sub-FC communication and our dread target caller had BS only overview and didn't notice that dreads were right next to them. So ROL in 5 dreads had free fire on 7 of our dreads while our dreads shot BS merrily. We probably lost 4-5 dreads unnecessarily because of that."

Damage Control approved :)

WhiteCat:
TRIBE to pety TESTów
http://imageshack.us/a/img201/7018/testxc.jpg

LunaticMess:
Chodziło mi bardziej o to, że używają bardzo często tanich statków w dużych fleetach. Nie mniej jednak kolejna ważna informacja za którą dziękuje.

hidden Q:

--- Cytat: Zakalve w Września 27, 2012, 20:27:49 ---Trol.
1' moze sie komus wydawac, ze 40b to duzo... ale liczącym się graczom nie chciało by się po to schylać. Pandemiki pierwszego dnia operacji wdupily w dredach 18bilionów
2' nie wiem kto mial by nas nienawidziec, jakąś wrogą propagandę siejesz. Może niektórzy najwyżej nam zazdroszczą. Też pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

LOL

Nie troll tylko plotka, która teraz można brać bardziej serio. 40B to nie jest majątek, ale dla jednej osoby, która ma wpływy myślę ze starczyło by na podjecie decyzji. Wiadomo ze eso to zadupie i nikt tam by nie leciał dla funu. Ludzie w takiej blob-koalicji musza mieć co robić wiec pewnie teraz szef propagandy wymyślił im eso. To czy wziął za to 40b to już kwestia wiary. Mi tam brzmi logicznie.

Co do drugiego punktu powiem tylko tyle: wystarczy przeczytać was wątek rekrutacyjny gdzie na samym wstępie wasz ceo mówi o konieczności naprawy reputacji... no i dalsze komentarze też dużo mówią. Nie sieje żadnej propagandy to są tylko moje domysły, że plotka może okazać się prawdą. Gdyby prowadzono zakłady czy convo wklejone przez Lt Rooka jest prawdziwe obstawiałbym że tak :)

Może zazdrość może coś innego nie mnie to sadzić jedno jest pewne nadchodzą ciężkie czasy i jak już tu ktoś wspomniał będzie to kolejna przygoda.

Żeby było jasne ja tam życzę wam jak najlepiej. Pamiętajcie że koniec jest zawsze początkiem czegoś nowego :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej