Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (76/259) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Jabolex w Listopada 13, 2012, 08:48:49 ---No to sobie wyjaśnijmy.
Ogólnie wszyscy mieszkańcy tego poketu mają w poważaniu PvP i PvPowców.
Ogólnie wolą sobie pokopać na paskach, zapuścić produkcję, pooglądać planety, postrzelać do krzyżyków.
Ogólnie nie mieszkają tam ludzie lubiący psuć innym zabawę dla poprawy swojego EGO.
Ogólnie to my mili jesteśmy.
I nie dziw się że ludzie Hulkami na Ciebie nie wyskoczą nawet 50-cioma, nie chce im się.
Z drugiej strony możesz się bać, tylko raz N00by wydokowały i spadłeś, a było raptem 5 N00bów vs. 1 PRO a nie 50 których się przecież nie bałeś, bo wciąż przylatywałeś. Może stąd ta frustracja i wymyślanie od N00bów tylko raz wydokowali i zepsuli MI zabawę a nie odwrotnie.

--- Koniec cytatu ---

Skoro tak, to mieszkajcie sobie w hisecu, gdzie najwyraźniej jest Wasze miejsce. Bo w 0.0 trzeba walczyć żeby utrzymać swój teren.

Rash'kan:

--- Koniec cytatu ---

Czekam na ten moment, kiedy ktoś będzie chcial zaorać ten teren i wielki whine dlaczego nikt was nie bronił :D
To zawsze kończy się tak samo :D

Nitefish:

Ogólnie wolą sobie pokopać na paskach, zapuścić produkcję, pooglądać planety, postrzelać do krzyżyków.
Ogólnie nie mieszkają tam ludzie lubiący psuć innym zabawę dla poprawy swojego EGO.
Ogólnie to my mili jesteśmy.
I nie dziw się że ludzie Hulkami na Ciebie nie wyskoczą nawet 50-cioma, nie chce im się.
Z drugiej strony możesz się bać, tylko raz N00by wydokowały i spadłeś, a było raptem 5 N00bów vs. 1 PRO a nie 50 których się przecież nie bałeś, bo wciąż przylatywałeś. Może stąd ta frustracja i wymyślanie od N00bów tylko raz wydokowali i zepsuli MI zabawę a nie odwrotnie.

--- Koniec cytatu ---

Dziwna sprawa. Jak ktoś lubi kopać, produkować czy racić to jest bogu ducha winnym graczem. Jak ktoś lubi strzelać do innych graczy to jest chamem który podbudowuje w ten sposób swoje ego  :P

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 13, 2012, 09:50:39 ---Skoro tak, to mieszkajcie sobie w hisecu, gdzie najwyraźniej jest Wasze miejsce. Bo w 0.0 trzeba walczyć żeby utrzymać swój teren.

--- Koniec cytatu ---

Bo będziesz przylatywał, tupał nużką, i śmierdział na lokalu, bo powinniśmy siedzieć w HI i znać swoje miejsce?
Niektórzy naprawdę traktują tą GRĘ/ZABAWĘ zbyt poważnie.

Napisałem już wcześniej jak nas zaorają to się wyprowadzimy. Bez żalu.
Ale zwykle siedzimy do końca więc jeszcze jakiś czas tu będziemy...
Na razie jest ciekawie, zawsze to miła odmiana no i można wydokować 5:1.

Nitefish dlaczego dziwne?
W jaki sposób "budowniczy" psują Twoją grę? (oprócz tego że nie możesz do nich strzelać, bo siedzą w stacji?)
W jaki sposób PvPerzy psują innym nie PvPerom grę to chyba nie muszę tłumaczyć.

Tak sobie myślę że PvPerzy przylatujący do poketów "dupiastych mieszkańców" są jak Goonsi - zależy im tylko na zepsuciu innym gry. Jeszcze rozumiem byłych mieszkańców, tych co chcą zdobyć/odzyskać teren, ale przylatywać żeby postrzelać do raciarek, ech.

GlassCutter:

--- Cytat: Jabolex w Listopada 13, 2012, 09:11:05 ---Powinni atakować raciarkami, hu, ha. <- ŻART

--- Koniec cytatu ---
Jabol może bym Ci przyznał odrobinę racji gdyby nie jeden fakt, miałem wątpliwą przyjemność posiedzieć z wami (celowo z małej) w jednym soju. To legendarne niechciejstwo którym się tak szczycisz polegało na braki jakiejkolwiek kompetencji w każdym polu tej gry, a przede wszystkim integracją z resztą jaru :o. Gdy reszta pomagała jak mogła przy transporcie statków, itd z jednego 0.0 do drugiego wyście w najlepsze kopali velda w hi ???. Potem jeszcze odbyłem kilka rozmów na priv z członkami (dobre określenie) zaszczytnego korpa o tym że w 0.0 nie można wydokować bo na localu są neuty. I to wszystko w yarrr nastawionym na god damn pvp!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej