Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (75/259) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 12, 2012, 22:52:30 ---Gdybym miał mieć za złe, że wrzucą na mnie paru, to bym nie wydokował ;)

Moja reakcja odnosiła się raczej do dupiastego zachowania wszystkich mieszkańców tego pocketu. Byłem tam n-ty raz i wreszcie coś na mnie wydokowało. Wcześniej było ich 50 w trzech systemach i bali się nawet nosa wyściubić ze stacji, cipki jedne.

--- Koniec cytatu ---
Albo mieli Cię tak głęboko w nosie że nie chciało im sie nawet klikać undok  :P

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 12, 2012, 22:52:30 ---Gdybym miał mieć za złe, że wrzucą na mnie paru, to bym nie wydokował ;)

Moja reakcja odnosiła się raczej do dupiastego zachowania wszystkich mieszkańców tego pocketu. Byłem tam n-ty raz i wreszcie coś na mnie wydokowało. Wcześniej było ich 50 w trzech systemach i bali się nawet nosa wyściubić ze stacji, cipki jedne.

--- Koniec cytatu ---

No to sobie wyjaśnijmy.
Ogólnie wszyscy mieszkańcy tego poketu mają w poważaniu PvP i PvPowców.
Ogólnie wolą sobie pokopać na paskach, zapuścić produkcję, pooglądać planety, postrzelać do krzyżyków.
Ogólnie nie mieszkają tam ludzie lubiący psuć innym zabawę dla poprawy swojego EGO.
Ogólnie to my mili jesteśmy.
I nie dziw się że ludzie Hulkami na Ciebie nie wyskoczą nawet 50-cioma, nie chce im się.
Z drugiej strony możesz się bać, tylko raz N00by wydokowały i spadłeś, a było raptem 5 N00bów vs. 1 PRO a nie 50 których się przecież nie bałeś, bo wciąż przylatywałeś. Może stąd ta frustracja i wymyślanie od N00bów tylko raz wydokowali i zepsuli MI zabawę a nie odwrotnie.

GlassCutter:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopada 13, 2012, 06:04:14 ---Albo mieli Cię tak głęboko w nosie że nie chciało im sie nawet klikać undok  :P

--- Koniec cytatu ---
A wcześniej tak od niechcenia spierdalali na tą stacje tak szybko że dronki pogubili :D

Jabolex:

--- Cytat: GlassCutter w Listopada 13, 2012, 08:57:21 ---A wcześniej tak od niechcenia spierdalali na tą stacje tak szybko że dronki pogubili :D

--- Koniec cytatu ---

Powinni atakować raciarkami, hu, ha. <- ŻART

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Jabolex w Listopada 13, 2012, 09:11:05 ---Powinni atakować raciarkami, hu, ha. <- ŻART

--- Koniec cytatu ---
Powybijać okna veldsparem ?  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej