Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (24/259) > >>

SokoleOko:
Dzisiejsza "pozycja Razora" to najnormalniejsza peciarnia. Dostali od Was "swój" dawny teren w prezencie.

W okresie pomiędzy klęską NC a tym prezentem pokazali co są "warci" jako samodzielnie działający alians (ze wsparciem MM) i g... z tego było.

Siedzenie w Tenal i samodzielne bronienie się przed roamami lol-IRC to jest maks ich możliwości. Jak trzeba, wystawią jakieś liczby do Goonbloba. Nic więcej.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Października 06, 2012, 11:52:20 ---Dzisiejsza "pozycja Razora" to najnormalniejsza peciarnia. Dostali od Was "swój" dawny teren w prezencie.

W okresie pomiędzy klęską NC a tym prezentem pokazali co są "warci" jako samodzielnie działający alians (ze wsparciem MM) i g... z tego było.

Siedzenie w Tenal i samodzielne bronienie się przed roamami lol-IRC to jest maks ich możliwości. Jak trzeba, wystawią jakieś liczby do Goonbloba. Nic więcej.

--- Koniec cytatu ---

Ty naprawde nie rozumiesz jak dzisiejsze eve dziala (przynajmniej na polnocy). Wiekszosc poludnia dalej uwaza, ze stosunki miedzy sojuszami w blokach sa na zasazie krol > wasal. Nie, tak to juz nie dziala. Chcesz byc w CFC, reprezentuj soba jakas wartosc i pokaz liczby we flotach kiedy sa operacje blokowe. Nulli Secunda to zrozumialo, czas by reszta poludnia to zrozumiala.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Października 06, 2012, 12:08:06 ---Ty naprawde nie rozumiesz jak dzisiejsze eve dziala (przynajmniej na polnocy).

--- Koniec cytatu ---

Uwielbiam, jak osoba, która nie gra, tłumaczy coś komuś, kto gra 4 lata bez żadnych przerw :P

Przyjmij więc proszę do wiadomości, że dokładnie wiem jak to działa i dlatego jestem w v0lta.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Października 06, 2012, 12:29:10 ---Uwielbiam, jak osoba, która nie gra, tłumaczy coś komuś, kto gra 4 lata bez żadnych przerw :P

Przyjmij więc proszę do wiadomości, że dokładnie wiem jak to działa i dlatego jestem w v0lta.

--- Koniec cytatu ---

Co ma granie do dostepu do forow i umiejetnosci obserwacji jak sie ludzie do siebie odnosza o_O. Granie to tylko przesuwanie kwadracikow czy tudziez bawienie sie excelu na stacji. Propo CFC, w kazdej kampanii od jakiegos czasu dostepny na forum u nas jest piechart z flot. Fajna sprawa, jak zaczna liczyc kill / death ratio to przestane ich mentalnie wspierach :3.

SokoleOko:
Soulscream, jesteś na tym forum tubą propagandy Goonów. Jak czytam Twoje posty, to przypomina mi się konferencje Jerzego Urbana za PRL ;)

Przykładowo trąbisz jaki to Goonswarm jest "rookie friendly", ale przecież wiemy, że Gooni - jako praktycznie jedyni - scamują n00bków i jeszcze się tym chwalą.

Twoimi instrumentami są fora i jabber. Dla mnie liczy się Barrage M, CN Scourge i Fed Navy Antimatter. Gardzę polityką, zwracam uwagę tylko na to co dana organizacja sobą reprezentuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej