Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Rabbitofdoom:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Października 05, 2012, 20:03:39 ---Mam wrazenie, ze przeoczyles fakt, ze kowen nie jest koalicjantem AAA. Jestesmy neutralni od 2011 roku, czasem nawet sie bijemy supercapsami o posy, i jezeli ich splusujemy to tylko i wylacznie na czas wojny z PL/TEST, w mysl zasady ze wrog mojego wroga... itd. Polecam przyswoic troche wiedzy o EVE, zanim zaczniesz sie wypowiadac na publicznych forach w imieniu HBC(lol), ktore nawet pewnie nie wiem o Twoim istnieniu, bo tak naprawde w dupie maja swoje pety.
--- Koniec cytatu ---
Zwlaszcza okres wojen miedzy SW+-A- z goonami i innymi wyrobami goonopodobnymi.
ps. hint HBC=wyrob goonopodobny
Nitefish:
--- Cytat: Soulscream w Października 05, 2012, 19:34:22 ---Poczytaj najpierw zanim powtarzasz glupoty. Uklad byl prosty. Ustawianie stacji etc. w prime cfc. Kiedy wkoncu sie na to zgodzili, to sami nie chcieli bronic juz swojego terenu, a floty CFC po 400-500 memberow nie mialo gdzie leciec bo po co ? Morsus Mihi z Riverinnim na czele robili fox news jakie my to zle jestesmy, a Razor jest teraz pelnym czlonkiem CFC bo jest madrzejszy niz zmarle M&M.
--- Koniec cytatu ---
Soul, rozmawialem kilka razy z różnym graczami z tych sojuszy - kiedy się wycofywali oraz przypadkowo napotkanymi. Rozmawiałem z czystej ciekawości żeby się dowiedzieć co tam się stało.
Noż wszyscy jak jeden mąż twierdzili, że goonsi ich wydupcyli.... i to byli ludzie głównie z Razora :P
CATfrcomCheshire:
Ale Soul ma inne zdanie, bo na Something Awful pisali co innego :D
Goomich:
Ja rozmawiałem kilka razy z bogiem i on mówił, że tego typu argumenty są bardzo mocne i mają wielką wartość.
Soulscream:
--- Cytat: Nitefish w Października 06, 2012, 00:12:49 ---Noż wszyscy jak jeden mąż twierdzili, że goonsi ich wydupcyli.... i to byli ludzie głównie z Razora :P
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem nie wnikam, wiem, ze VileRat dzialal aktywnie by Razor mogl sie odbudowac na naszym podwroku i w zwiazku z nasza wspolna przeszloscia byl w stanie wrocic na stare smieci. Ja pamietam SOTG kiedy wkoncu ogloszono ze NC wyrazilo chec przystania na warunki CFC. W owym czasie CFC mialo najsilniejszy US prime i tak moglo cos pokazac.
Zreszta ten watek https://goonfleet.com/index.php?/topic/174980-a-big-thanks-to-everyone/page__p__6986458__hl__razor__fromsearch__1#entry6986458 moze pokazac, ze nie tylko VileRat byl czynnikiem, ktory wplynal na dziejsza pozycje Razor'a.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej