Eve Online > Wsparcie techniczne

Komp - Muszę zmienić swoją padakę.

(1/11) > >>

[VIDE] Herezja:
Co sądzicie o takiej konfiguracji?
Zaznaczam nie reklamuję tej strony ale chce ukazać pi razy oko jakie części i po ile mnie interesują. Może ktoś zna jakieś pewne miejsce, w którym będą bardziej atrakcyjne lub jaką część warto wymienić na inną. Cena kompa to 2000 (Wartość tej konfiguracji została przekroczona o ponad 300 zł ponad mój limit ];/)

http://www.arest.pl/konfiguracja-621750

Dziękuję za porady.

MiltisUmbrae:
Jak bierzesz procek intela to grafa nVidii lepsza bedzie - GTX 560 albo 550Ti są bardzo fajne chociaż 100 zł droższe. No izasilacz mógłbyś trochę mocniejszy dać tak z 650-700W

[VIDE] Herezja:
Jaki jest cel posiadania większego zasilacza?

Dodatkowo to podniesie znów cenę.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Herezja w Wrzesień 15, 2012, 10:28:24 ---Jaki jest cel posiadania większego zasilacza?

Dodatkowo to podniesie znów cenę.

--- Koniec cytatu ---

Mniejsze prawdopodobieństwo padu zasilacza jak solidnie obciążysz grafikę. A zasilacz jak pada, lubi czasami pociągnąć za sobą inne podzespoły, np. płytę główną.
To tak w skrócie  ;)

Lt Rook:
Te 650-700W to faktycznie chyba tylko dlatego że nvidia... on składa kompa czy kaloryfer?
ja mam 650w zasilacz w kompie ale był policzony dla dwóch AMD HD5770, 550w w Ci zupełności wystarczy.
I to jest nieprawda że im masz większą nadwyżke tym mniejsze prawdopodobnieństwo padu zasilacza, to stwierdzenie było aktualne 7-10 lat temu, skąd teraz taki pomysł, co wy pralki franie tymi zasilaczami napędzacie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej