Eve Online > Retribution
Dev Blog: Ship Balancing Winter Update
Colonel:
AB zmniejszy sygnature, jedli latasz odpowiednim statkiem
Odpowiednia smartka zniszczy czesc nadlatujacych rakiet
A teraz ma ponoć jeszcze wejść działanie TD na rakiety...
Wiec gdzie problem z tarcza antyrakietowa :D
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 19, 2012, 11:23:57 ---No....ale ja jako nie propefauper, wiem tylko tyle że podczas walki jest tyle zmiennych że nikt nie jest w stanie z góry stwierdzic jaki bedzie wynik spotkania dwóch statków... chyba że to będzie propefauper, on pewnie wie wszystko z góry.... :-X
--- Koniec cytatu ---
Trollujesz dla trollowania.
Doom:
--- Cytuj ---Fakt faktem moduł "obronny" przed rakietami jest potrzebny bo równowagi jako takiej w tym temacie nie ma
--- Koniec cytatu ---
ECM
EC-300/600/900
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 19, 2012, 11:37:44 ---ECM
EC-300/600/900
--- Koniec cytatu ---
Nie wszystkie shipy mogą wozić dronki, za to wszystkie mają medsloty.
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 19, 2012, 11:34:07 ---Trollujesz dla trollowania.
--- Koniec cytatu ---
Nie mój drogi Watsonie, po prostu się nie zgadzam z Twoimi "mądrościami" mającymi pokazać jaki to jesteś pro we wszystkim.
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 19, 2012, 11:33:35 ---AB zmniejszy sygnature, jedli latasz odpowiednim statkiem
Odpowiednia smartka zniszczy czesc nadlatujacych rakiet
A teraz ma ponoć jeszcze wejść działanie TD na rakiety...
Wiec gdzie problem z tarcza antyrakietowa :D
--- Koniec cytatu ---
No właśnie o te nieszczęsne TD się rozchodzi, niektórzy reagują na to jakby im ktoś chciał chomika zajebutać, ew. jakby nagle zaraz wszyscy wsadzili na statek te modułki i gnębili rakietowców.
TD już jest, świetnia działa na działka, ale jakoś pilgrimów, cursów tudzież podobnych za wiele nie widać... no i płaczu z tego powodu też nie ma.
Gwoli informacji, jestem totalnie przeciwny przeciwko nerfieniu CZEGOKOLWIEK na tę chwilę.
Doom:
--- Cytuj ---Nie wszystkie shipy mogą wozić dronki, za to wszystkie mają medsloty.
--- Koniec cytatu ---
A wiesz z tymi dronkami to jest zabawna rzecz bo prawie wszystkie shipy poszkodowane na droniarstwie to są statki rakietowe...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej