Eve Online > Retribution
Dev Blog: Ship Balancing Winter Update
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 19, 2012, 10:01:05 ---AHAC-e, anyone?
--- Koniec cytatu ---
Sokole, czasami mam wrażenie że mam do czynienia z mamusią, pierdolnie byle co aby mieć ostatnie słowo. Tracking disruptem jestem w stanie praktycznie unieszkodliwić działa przeciwnika, czy to z bliska czy to z daleka, tak, że nie wejdzie we mnie ŻADEN dmg (proponuję się czymś takim pobawić na statku z bonusami). Na rakiety czegoś takiego nie ma, i żaden AB nie uchroni mnie przed jakimkolwiek demedżem. Wiem że Ci się w głowie nie mieści że ktoś prócz Ciebie miał do cynienia z Ahacami, ale latałem nimi sporo i mimo "antyrakietowego" AB jakiś tam dmg zawsze wszedł. Zresztą proponuję Ci takie małe zadanko - weź pilgrima i kolegę w np. harbim i drejku. Polataj se wkoło harbiego bez AB za to z dwoma TD na nim i polataj se z AB wkoło drejka, a różnice opisz, dobrze?
SokoleOko:
Pytanie pomocnicze - czy 1v1 ahac (Zealot) jest w stanie zabić dzisiejszego Dreja czy nie?
Pol Kent:
--- Cytat: Nitefish w Wrzesień 19, 2012, 09:53:11 ---Ciekawe kiedy wpadną na to, że korpowy kanał może być na fejsie.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 19, 2012, 09:57:54 ---Weź, bo jeszcze któryś to przeczyta.... :-X
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D >:D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 19, 2012, 10:25:06 ---Pytanie pomocnicze - czy 1v1 ahac (Zealot) jest w stanie zabić dzisiejszego Dreja czy nie?
--- Koniec cytatu ---
Pytanie pomocnicze do pytania pomocniczego - co jest ważniejsze, boże narodzenie czy wielkanoc?
Gaunt:
nie wcinam się do dyskusji tylko chce napisać, że Vagabond jest tak seksowny, że awwww yeahhhh
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej