Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (118/121) > >>

GlassCutter:
Mnie do pasji doprowadził tracking kamery który się włączył i wyłączyć się już nie chciał. Okazało się że skrót klawiszowy całkowicie przykrywa tą opcje w skanerze.. Potem jeszcze zaginęła opcja z pokazywaniem nazwy gracza i statku gdy najeżdżało się myszką na statek.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: GlassCutter w Lutego 20, 2013, 09:17:41 ---Mnie do pasji doprowadził tracking kamery który się włączył i wyłączyć się już nie chciał. Okazało się że skrót klawiszowy całkowicie przykrywa tą opcje w skanerze.. Potem jeszcze zaginęła opcja z pokazywaniem nazwy gracza i statku gdy najeżdżało się myszką na statek.

--- Koniec cytatu ---
To chyba jakiś bug w Twoim kliencie, ja np. nie zauważyłem żadnych błędów, wszystko działa jak działało przed paczem.

GlassCutter:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 20, 2013, 09:33:06 ---To chyba jakiś bug w Twoim kliencie, ja np. nie zauważyłem żadnych błędów, wszystko działa jak działało przed paczem.

--- Koniec cytatu ---
To nie bugi, każdy tak miał, dodatkowo na sisi też tak miałem, ale wtedy myślałem że to bug na sisi..

Co do tracku kamery to wciśnij 'c' i się przekonasz jaki to ból w dupie gdy opcja w skanerze jest dla gry obojętna :)

Najazd myszką na kwadracik na gridzie (bez klikania!) nikomu nie działał wczoraj więc to tez nie jest wina mojego klienta.

Jeśli chodzi o zjebane OV to czasem pomaga tylko ustawienie wszystkiego, zapis profilu i ponowne wczytanie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: GlassCutter w Lutego 20, 2013, 10:27:24 ---To nie bugi, każdy tak miał, dodatkowo na sisi też tak miałem, ale wtedy myślałem że to bug na sisi..

Co do tracku kamery to wciśnij 'c' i się przekonasz jaki to ból w dupie gdy opcja w skanerze jest dla gry obojętna :)

Najazd myszką na kwadracik na gridzie (bez klikania!) nikomu nie działał wczoraj więc to tez nie jest wina mojego klienta.

Jeśli chodzi o zjebane OV to czasem pomaga tylko ustawienie wszystkiego, zapis profilu i ponowne wczytanie.

--- Koniec cytatu ---
Kłócić sie nie mam zamiaru  :P Po prostu nie zauważyłem tych błędów. A co do kamery, to przeca od samego początku wskakiwał tracking jak się wcisnęło C, potem trzeba było odklikać tę opcję.... nauczyło mnie to patrzenia gdzie mam kursor jak chcę coś napisać  :P
Chyba że nie o to Ci biega.

GlassCutter:
O to o to, tylko jak włączysz to klawiszem 'c' to potem niezależnie czy w skanerze masz opcje włączoną czy nie to będzie działać. Zupełnie nie reaguje na to co tam ustawisz. Wypierdzieliłem ten skrót klawiszowy i z bani.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej