Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Azbuga:
sokole - zadziwiajaco przyjemnie lata sie deskami - odkrylem tą zabawe calkiem nie dawno bo wczesniej na deski patrzylem z pogardą a sie okazuje ze to zajebiste jest, a strata dronki na catalyscie to 20 dpsa mniej :)
SokoleOko:
Ja próbowałem rok temu przekonać się do Thrashera, ale nie wyszło - wciąż za duża sygnatura do możliwości.
W dodatku, umówmy się, deską (starą czy nową) to można tłuc frytki (T1/T2), inne deski czy od biedy cruisery T1. Roamując deep null spotykam głównie BC-ki lub med T2/T3.
Patch ściągnięty, instaluje się ;) Zajęło chyba kwadrans od kliknięcia.
Dux:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 04, 2012, 11:03:25 ---Ja próbowałem rok temu przekonać się do Thrashera, ale nie wyszło - wciąż za duża sygnatura do możliwości.
W dodatku, umówmy się, deską (starą czy nową) to można tłuc frytki (T1/T2), inne deski czy od biedy cruisery T1. Roamując deep null spotykam głównie BC-ki lub med T2/T3.
Patch ściągnięty, instaluje się ;) Zajęło chyba kwadrans od kliknięcia.
--- Koniec cytatu ---
Te wszystkie t1 tałtajstwa są świetne właśnie w milicji. Przynajmniej jeśli chcesz się tłuc z uczestnikami FW. Spora bowiem część tych bitek rozgrywa się właśnie na tych wszystkich FW lexach, co swoje ograniczenia w przepuszczaniu statków mają, a i po drugiej stronie staje ktoś do bitki w podobnym statku. Choć i to nie musi. Arty cynabal jest fajny, ale jak dasz się frajersko wpuścić takiemu na taki pocket, gdzie z kolegą/ami czeka na 0, to robi się problem. Tak to pamiętam :P
BTW. Gdzie ten patch?
SokoleOko:
--- Cytat: Dux w Grudnia 04, 2012, 11:08:36 ---BTW. Gdzie ten patch?
--- Koniec cytatu ---
Odpal launcher i poczekaj - "samo się robi".
Bardzo fajna muzyka początkowa :)
Te skałki przy stacji to jak kwiatek do kożucha ;)
Dux:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 04, 2012, 11:11:45 ---Odpal launcher i poczekaj - "samo się robi".
--- Koniec cytatu ---
LOL.
Myślałem, że tam to na końcu będzie i nawet nie próbowłem :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej