Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (83/121) > >>

observer:
Mnie nie chodziło o taki balans broni jak jest w rzeczywistości bo to nie realne, sam napisałeś jak to powinno wyglądać
--- Cytuj ---haubice strzelają do celu na 40+ km, podejrzewam że niekierowane pociski rakietowe ziemia ziemia (nie mówimy o balistycznych, ale o typie np. katiusza) sięgają niewiele dalej.
--- Koniec cytatu ---
Obecne 120km, to nie 40-60 (katiusza w zależności od wersji wyrzutni i pocisku strzela od 4km do 11,8km, ale wg. kalibru z eve to raczej light missile). Ze statków t3 każda rasa ma po 1 modelu, 3 z nich są mniej więcej porównywalne, każdy ma swoje mocniejsze i słabsze strony, tylko tengu w praktycznie każdej dziedzinie odstawał od reszty na +. To samo z BC i drake. Co z tego że mam tank armorowy i lasery do legiona wyskilowane lepiej niż shield i missile do tengu, jak w porównaniu praktycznym ten legion nie dorównuje tengu praktycznie w niczym (no dobra, fregaty bierze na salwe zanim dolecą). Jedyny minus tengu dotyczy pve, czyli bonus wyłącznie do kinetic dmg.

Pol Kent:
Jest wreszcie trailer do Retribution.
http://uk.ign.com/videos/2012/12/03/eve-online-retribution-consequences-trailer
Hmm...bereciku nie zrywa.  :-X

Doom:
jakiś taki nędzny... ludzi od trailerów też wywalili?

HammerSnake:
wszystko poszło na dusta, który failnie przez planetside 2. Tak długo go robią, że już im konkurencja wyrosła.

SokoleOko:
Nie wiem czego się spodziewaliście... sceny jak z otwarcia Szeregowca Ryana? Jest OK. Nawet lepszy od niektórych ostatnich. Krótko, na temat, fajnie skręcony. Dla mnie solidne 4+ ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej