Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (6/121) > >>

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 21, 2012, 12:11:12 ---Oczywiście mówię o 0.0, w jakimś FW czy RvB to można się bić i na ośle szczęki ;)

--- Koniec cytatu ---

Przypomniało mi się jak Nikuta bez s, kiedyś po jakimś pew pew psioczył na kaldarowców, że latają drejkami, a bardziej by się taklerzy przydali. Na odpowiedź, żeby im pokazał taklera z rakietami, tankiem jak drejk i najlepiej punktem na high, bo medy mają tankiem zajęte, wkleiłem Onyksa, dosyc chyba efektownie kończąc dyskusję.

--- Cytat: zenekburczymucha w Sierpień 21, 2012, 16:33:26 ---Bo tak Ci CCP powiedziało?

--- Koniec cytatu ---

Nie, on.

Theronth:
 Tu Zenek ma racje. Sam byłem na chińskim kanale i razem z Lacco rekrutowałem Chińczyków do żydo-corpa, gdy byliśmy w TEST. Mieliśmy kolesia, co nie znał ani jednego słowa po angielsku, ale anomalki klepał że ho-ho.
 A TEST i Goonsi bardzo lubią petycje. Gdy ich kampiliśmy w 6VDT-H zapraszając wydokowujących do floty, nagle nasz CSM dostał maila od CCP, że to exploit, i zbanują nam alliance, jesli nie przestaniemy. Natomiast, gdy Goonsi spamowali naszego Tytana convo i fleet invite-ami wszystko było ok.

zenekburczymucha:

--- Cytat: Mona X w Sierpień 21, 2012, 16:51:18 ---Nie, on.

--- Koniec cytatu ---
A mnie się przypomniał film " Obywatel Piszczyk " [chyba tak ] i scena jak Minister składa rezygnacje z powodu słabego zdrowia i takie tam a Piszczyk do żony [ córki ministra ]
mówiłaś że tatę wyjebali ze stołka a tu popatrz sam odchodzi ....

Goomich:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 21, 2012, 16:55:49 --- Tu Zenek ma racje. Sam byłem na chińskim kanale i razem z Lacco rekrutowałem Chińczyków do żydo-corpa, gdy byliśmy w TEST. Mieliśmy kolesia, co nie znał ani jednego słowa po angielsku, ale anomalki klepał że ho-ho.

--- Koniec cytatu ---

Ale jak to dowodzi, ze Serenity powstalo z powodu whine'owania Amerykanow?

zenekburczymucha:
Ja myślę że musiało tam powstać bo takie maja prawo - o to Ci chyba chodziło .
Ale CCP nie musiało gorliwie pomagać opuszczać Tranquility chinolom i pewnie by tego nie robili gdyby nie było delikatnego nacisku .
Nie wiem jak teraz ale isk z TR był dużo droższy na chińskim ebayu niż na jego chińskim bracie .
Jeśli prawdą jest że rynek rządziłby się własnymi prawami bez ingerencji to chinolom bardziej opłacałoby się grać na TR - wolą Serenity wiec albo ktoś ich do tego usilnie namawia ale są pizdy z gospodarki co widać na świecie ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej