Eve Online > NoobGarten

Gdzie newbie może zarabiać.

<< < (6/8) > >>

Mamut:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 13, 2012, 12:01:25 ---Bo JB nigdy nie są kampione, prawda? ;)

PI w hisecu przy 17% podatku :)

--- Koniec cytatu ---

Interbus ma 10% :> i dalej jest to oplacalne , zwlaszcza dla nowego gracza , Nie mowie o wydobywaniu ,bo to jest kompletnie nieoplacalne , tylko o samym przerabianiu ... Wiem ,bo sam to praktykuje od paru dni , na alcie z buddy programu ;-)

--- Cytat: Rataxas w Sierpnia 13, 2012, 12:53:12 ---słyszałem od szpiegów i zamorskich kupców że w null space słabo się zarabia ale że aż taka bidę się klepie to nie wiedziałem.

--- Koniec cytatu ---
- czyzby wam boty zaczely przynosic straty zamiast zyskow ? :)

SokoleOko:

--- Cytat: Rataxas w Sierpnia 13, 2012, 12:59:01 ---Ja nie mieszkam w null , nie mieszkałem w  null i przez najbliższe kilka lat raczej nie zamieszkam.

--- Koniec cytatu ---

Tłumaczenie na język RL - jeżdżę samochodem tylko po parkingu :D

EDIT:

Ale żeby być w temacie - newbie w pasywnym dreju może nieźle zarabiać na solowaniu wormholi C3. Dają się wyskanować w hisecu, ryzyko niewielkie, zarobek 30-60 mil per site (ja robię w 15 minut). Nawet jak wdupi tego dreja, to tak naprawdę odrobi go na kolejnym sajcie. Jak ma szczęście i trafi na C3 z kilkunastoma sygnaturami do zrobienia, to w jeden dzień ukręci dużą bańkę ;)

BAMBO:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 13, 2012, 11:18:48 ---Warp na gate (bo jak inaczej zmienić system) z neutami na localu - brawo :)

--- Koniec cytatu ---

te 15 min z neutami na lokalu wykorzystuje się na śniadanie/obiad czy kolacje :P i takie tam inne bo eve rulez ;]

a miałem namyśli neuta który siedzi 24/24 przez kilka dni

zenekburczymucha:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 13, 2012, 13:08:36 ---Tłumaczenie na język RL - jeżdżę samochodem tylko po parkingu :D

--- Koniec cytatu ---
Tłumaczenie na język Sokoła - wszędzie są same dupki tylko w WH są prawdziwi mężczyźni .

Czekaj czekaj to nie Ty wyzywałeś że nuul jest zjebany i poszedłeś do LS a jak Ci się i tam nie podobało to wywędrowałeś do ciemnej dziury ?
Następny przystanek to chyba HS ....czyli parking ?

PI nie jest opłacalne z perspektywy nowego konta bo na jednego chara za mało zarobi - 20 kk na dzień to na waciki ,
skilowanie nowych charów na koncie zatrzyma maina a o dodatkowych kontach szkoda gadać na tym etapie gry .
To tak ja by nagle wyskoczył producent z 18 altami że na produkcji idzie zarobić godziwą kasę ...

BAMBO:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 13, 2012, 13:08:36 ---EDIT:
Ale żeby być w temacie - newbie w pasywnym dreju może nieźle zarabiać na solowaniu wormholi C3.)

--- Koniec cytatu ---

to fakt zdecydowanie bardziej dostepne dla newbie no i zdecydowanie wiecej adrenaliny :)

fit np

[Drake, Solo C3 PvE drake]
Beta Reactor Control: Shield Power Relay I
Beta Reactor Control: Shield Power Relay I
Ballistic Control System II
Ballistic Control System II

Shield Recharger II
Adaptive Invulnerability Field II
EM Ward Amplifier II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II