Eve Online > NoobGarten

Gdzie newbie może zarabiać.

<< < (4/8) > >>

sneer:
dodajmy misje w null dla piratów ....od 100mil/h  do ...w sumie zgaduję bo nie próbowałem innych regionów niż curse ale 150? 160? 200 ? /h

zenekburczymucha:
Doom

Owszem ale extravaganze [ jedna z najlepiej płatnych misji ] na skilach all 5 robisz około pół godziny potem przelot na nastepną misje - możesz salvagować ale na jednym koncie tyle samo zarobisz co na następnej extravaganzie
Przeliczanie isk/h jest bardzo popularne u nowych graczy , w null i milicji - jak siedzisz w WH to czas się dla Ciebie inaczej liczy .
Stare chary maja na to wyjebane bo wiedzą że jak trzeba to zepną poślady i swoje zarobią a godzina czy dwie przy bajceniu gościa / obserwacji w cloaku czy skanowaniu  to pikuś .
To co zabawne to przy przeliczaniu isk/h nikt nie bierze pod uwagę przerw na papierosa kupę czy kawę - bo takie jest parcie na kasę .
Jak komuś napiszesz że zarobi 40 kk na godzinę to on liczy ze po 10 godzinach będzie miał 400 kk a tu dupa bo DT , wyjście do kibla alba stara kazała coś wytrzepać ...

Nitefish

Wyluzuj bo ci coś pęka w kroku ...
Chyba nie wiesz że FW dostało po dupie i albo jesteś u matarów i kupujesz za grosze i za grosze sprzedajesz albo płacisz kupe LP i zarabiasz to samo a 90 K LP to mało i na godzinę i na waciki ...

Na takiej zasadzie to ja mogę wykręcić Ci zyski 1 B / h ...

przykłady :
1 kup 3 Raveny i opchnij je idiotom w Jita po 400 kk jako CNR 
2 wejdź do BUFU , poproś o dyrka i zajeb im 3 B
3 zrób byle jaka misje LVL 2 dostaniesz z tego 2 k LP przy dobrym tierze , pomyślnych wiatrach ,hossie na giełdzie to wyjdzie jakiś 1 B .Z misji Lvl 2 wypada znacznie więcej niż z bicia plexów , wiec reszte możesz sobie sam policzyć .

Przykłady tak samo do dupy jak i Twój ale nowemu graczowi nic nie mówią a starych mogą ubawić ...
A to pseudo alcie to tytuł jakiś czy chciałeś mnie zwyzywać ?

Btw kolega mi się chwalił wczoraj że w 00 zarobił 20 B przez tydzień - wierzyć czy nie ?

Doom:

--- Cytuj ---Owszem ale extravaganze [ jedna z najlepiej płatnych misji ] na skilach all 5 robisz około pół godziny potem przelot na nastepną misje - możesz salvagować ale na jednym koncie tyle samo zarobisz co na następnej extravaganzie
--- Koniec cytatu ---
Zawsze wolałem blokady, chociaż u mnie extrawaganzę dają tylko dzikusy z RSS przeciw angel, to nie mam porównania do innych extravaganz

--- Cytuj ---Przeliczanie isk/h jest bardzo popularne u nowych graczy , w null i milicji - jak siedzisz w WH to czas się dla Ciebie inaczej liczy .
Stare chary maja na to wyjebane bo wiedzą że jak trzeba to zepną poślady i swoje zarobią a godzina czy dwie przy bajceniu gościa / obserwacji w cloaku czy skanowaniu  to pikuś .
To co zabawne to przy przeliczaniu isk/h nikt nie bierze pod uwagę przerw na papierosa kupę czy kawę - bo takie jest parcie na kasę .
Jak komuś napiszesz że zarobi 40 kk na godzinę to on liczy ze po 10 godzinach będzie miał 400 kk a tu dupa bo DT , wyjście do kibla alba stara kazała coś wytrzepać ...
--- Koniec cytatu ---
Cóż, jeśli już muszę przeliczać takie rzeczy to liczę tylko czas spędzony na zarabianiu, czyli misje, lootowanie, latanie do i od agentów, zmiany staków / refity itp + raz na tydzień / dwa pare godzin na lot orka do jita i sprzedaż złomu jak się bagażnik zapełni

--- Cytuj ---Btw kolega mi się chwalił wczoraj że w 00 zarobił 20 B przez tydzień - wierzyć czy nie ?
--- Koniec cytatu ---
Ze dóch -4 oficerów na paskach, albo jeden pokroju Estemel, ewentualnie pare 10/10 z których ladnie się posypalo, w innym wypadku musiał mieć istny festiwal faction spawnów z anomalek, ale takie tygodnie to chyba rzadko mogą się trafiać

Theronth:

--- Cytat: sneer w Sierpnia 12, 2012, 00:32:52 ---dodajmy misje w null dla piratów ....od 100mil/h  do ...w sumie zgaduję bo nie próbowałem innych regionów niż curse ale 150? 160? 200 ? /h

--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, że można robić po 150m/ h.

BAMBO:
skilujesz raciarkę ok 20 mil sp ;]i ciskasz anomalki w 0.0

-nie ważne czy są neuty w systemie- bo wtedy zmieniasz system,
-nie ważne jaki jest przelicznik lp bo iski lecą do portfela z bounty,
-nie ważne czy jest jak wywiesc zlom i salvag bo wszystko sprzedasz na miejscu za godziwą kasę,
-nie ważne czy ktos przejmie niedlugo ten system bo twój cały majątek to machariel i portfel ktory nosisz przy sobie
- nie ważne czy koledzy z corpa są zalogowani- bo anomalki robisz sam ;]- wystarczy ze czekasz na nich na pvp ;]

no ale potrzebujesz jeszcze silnej woli po 2h czacha paruje ;] ale z 250 mil w portfelu można już zaliczyć z 5 roamow w drejku każdy po 3h ;] o ile wogole spotkasz bitke w 0.0

ewentualnie po wygrindowaniu 240h samych anomalek można sobie kupić SuperCarriera

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej