Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War

<< < (13/24) > >>

SokoleOko:
No i co to da?

Stracisz cały wieczór na strzelanie do tego, przy odrobinie pecha wdupisz dready. Potem tamci przylecą i naprawią, a Ty nie będziesz mógł ich nawet ugryźć. Szkoda zachodu na kopanie się z koniem.

Soulscream:

--- Cytat: Pol Kent w Lipca 03, 2012, 13:01:54 ---@Soulscreem
Nie przesadzaj z tym skomplikowaniem. Że CCP tak mówi, pewnie ze mówi, dzięki temu mają więcej czasu i jeśli już coś zrobią to sukces medialny będzie większy - patrzcie uporaliśmy się z Enigmą"
Zrobili PI, zrobili ty i to, bez problemu to tylko kwestia chęci i skupienia sił na tym zagadnieniu. A jak widać po ilości dyskusji na ten temat - nie tylko na Centrali - problem jest istotny.

--- Koniec cytatu ---

Nie przesadzam. Sami mowili na fanfescie. Firma od ktorej kupili podstawy silnika czy cos nie istnieje i jak cos chca zrobic to musza robic to metodami prob i bledow. Sa na dobrej drodze, by to wkoncu wyprostowac ale potrzebuja czasu.

--- Cytat: Pol Kent w Lipca 03, 2012, 13:51:08 ---@Soulscream
A to jest jeszcze prostsze do zrobienia. Tak jak to już kiedyś zrobili - wystarczy pozmieniać wartości zużycia odpowiednich minerałów w odpowiednich tablicach i gotowe.
To co prawda byłoby rozwiązanie mało subtelne ale działające. A moony niech zrobią później.
Ale jak pisze Xeovar, nawet palcem nie kiwają. Tak ich ta V3 grafika do shipów zajmuje ? Zjeb**ana zresztą koncertowo.  >:(

--- Koniec cytatu ---

Pieprzyć łaty, zrobić raz a porządnie.

--- Cytat: Doom w Lipca 03, 2012, 14:03:58 ---
I pozwalacie na to? Przeca taki pos to swietna triger do zadym :P

--- Koniec cytatu ---

No to ja Was tylko bede pozdrawiał duchem mojego sojuszu, akurat jak ktoś postawi tech w reinforce to każdy z OTEC ma się pojawić. Taki jest układ. Kilkaset subcapsow i capsli w pogotowiu :o.

Tooten:

--- Cytat: Soulscream w Lipca 03, 2012, 15:15:55 ---
No to ja Was tylko bede pozdrawiał duchem mojego sojuszu, akurat jak ktoś postawi tech w reinforce to każdy z OTEC ma się pojawić. Taki jest układ. Kilkaset subcapsow i capsli w pogotowiu :o.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co widziałem w tenal to tak to działa. Z jednej strony to smutno, bo nikt nic nigdy nie ugryzie. Z drugiej strony to nie wina CFC, że alianse jak -A-, nulli, SF czy stainwagon nie potrafią przyciągnąć luda/zaplanować i wykonać bitki i zabrać tych moonów. Nie mam zamiaru gloryfikować boba, ale gdyby molle i ludki ze starych corpów boba grali i się zebrali, to w miesiąc OTEC połowy tych moonów by nie miało. Taka prawda, wszystko co zostało poza OTEC jest zbyt tępe i dupowate żeby się ogarnąć.

-A- miało przed powstaniem kartelu jakieś pół roku z aktywnymi ludźmi, FC, flotą supercapsów, to latało sobie z roamami po całej evce. Teraz przyszło co do czego i znowu (heh) są zaskoczeni ze spuszczonymi spodniami.

Nitefish:
@Tooten - tu n ie chodzi o to, że nikt nie potrafi tego zorganizować. Chodzi o to, że nikt poza nimi nie ma "darmowej kasy" lecącej strumieniem.
Oni po prostu wrzucają sobie nowe, darmowe statki i wali ich to czy coś spadnie czy nie. Sory ale tak, to każdy głupi potrafi prowadzić wojnę i naśmiewać się z innych że "nie mają jaj".

Soulscream:

--- Cytat: Tooten w Lipca 03, 2012, 15:57:29 ---Z tego co widziałem w tenal to tak to działa. Z jednej strony to smutno, bo nikt nic nigdy nie ugryzie. Z drugiej strony to nie wina CFC, że alianse jak -A-, nulli, SF czy stainwagon nie potrafią przyciągnąć luda/zaplanować i wykonać bitki i zabrać tych moonów. Nie mam zamiaru gloryfikować boba, ale gdyby molle i ludki ze starych corpów boba grali i się zebrali, to w miesiąc OTEC połowy tych moonów by nie miało. Taka prawda, wszystko co zostało poza OTEC jest zbyt tępe i dupowate żeby się ogarnąć.

-A- miało przed powstaniem kartelu jakieś pół roku z aktywnymi ludźmi, FC, flotą supercapsów, to latało sobie z roamami po całej evce. Teraz przyszło co do czego i znowu (heh) są zaskoczeni ze spuszczonymi spodniami.

--- Koniec cytatu ---

Tooten troche pitolisz :). Bob zawsze mial te same problemy co ma poludnie. Obluda i kicz z wiecznym we are better then you. Swoja droga Destructive Influence jest w NC. z tego co kojarze.

--- Cytat: Nitefish w Lipca 03, 2012, 16:03:55 ---@Tooten - tu n ie chodzi o to, że nikt nie potrafi tego zorganizować. Chodzi o to, że nikt poza nimi nie ma "darmowej kasy" lecącej strumieniem.
Oni po prostu wrzucają sobie nowe, darmowe statki i wali ich to czy coś spadnie czy nie. Sory ale tak, to każdy głupi potrafi prowadzić wojnę i naśmiewać się z innych że "nie mają jaj".

--- Koniec cytatu ---

Ja pierdziele, to zorganizujcie sie i wezcie sobie ta fontanne pieniedzy. Nic w tej kwestii nie zrobiono od zawsze i jest narzekanie. To kwestia organizacji, posiadania charyzmy etc. Polnoc to ma z CFC na czele, bo w przeciwienstwie do gowienka z poludnia to na polnocy sa partnerzy, a nie peciarnia i to jest to co od zawsze roznilo RSF/CFC od wszystkiego innego. Ludzie sie szanowali od zawsze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej