od jakiegos czasu jęki o elytarnej wszechpolsce...
pokazywanie kogos palcem to chyba nie do konca na miejscu,
bo wszyscy znamy tylko jakies ograniczone grona ludzi z ktorymi mielismy do czynienia
szkoda ze tak sie uwielbiamy...ze mamy set korpow, w kazdym moze kilku pilotow do rzeczy i wszyscy buduja wlasne potegi,
ktore nigdy nie zostana zbudowane...
Przy okazji mam taka propozycje...co do tej "elitarnosci"
że polacy lubia nazwy to mamy tu nazwe robocza -
ALL 5Co proponuje?
Wielu znudzonych i wkurwionych dobrych pilotow wałęsa sie po pro i nie pro korpach,
lubia to bo sa tam swietymi krowami i nie maja specjalnej alternatywy...
Nic tylko zebrac sie w kupe...nawet tymczasowo, raz w tygodniu
Sobota
System Old Man Star
Bo wszyscy jestesmy gwiazdami i jestesmy juz starzy
Spotkanie nie jest dla kazdego, jest tylko dla Elity...
Czy jestes jej czlonkiem ?
Potrzebni sa:
-
Piloci "Tacklerzy" znani z umiejetnosci solowania, potrafiacy szybko wyszukiwac i przechwytywac cele, ogarniajacy walke w tłoku
z "wymaxowanym": Interceptorem / Sabrem / Vagasem / Cynabalem / Lokim / Rapierem / Huginem / Arazu / Lachesisem...
Nie musi byc wszystko, musi byc chec posiadania jak najwiekszej ilosci szybkich, wrednych...wymienionych wyzej tacklujacych stateczkow.
-
Piloci Logistykow [all 5] z pasją + doswiadczeniem, ludzie...ktorzy lubia latac logistykami i sa gotowi lub beda gotowi uzywac logistyka kazdej rasy.
-
Piloci BC / BS z wymaxowanym statkiem [lvl 5] + [ all 5 w gunnery modyfikacja dmg ]...piloci, ktorzy uwielbiaja latac swoimi czołgami szild & armor
...potrzeba tez
FC umiejacych sluchac i uczyc sie nowego a nie zadufanych w sobie baranow, ktorzy pluja na to czego nie znaja...
Pytanie, ilu spelnia te wymagania i ilu jest wstanie zrobic cos "nowego" !
Ja jestem przedewszystkim FC...tak btw panie Crux