nie mozesz tego cynanbala odzalowac ? ;p
Cos Ci powiem, zastanow sie wczesniej jak agrujesz neuta ktory sobie beztrosko lata pomiedzy statkami W-BR, bo moze w tym byc haczyk.
Zauwaz ze wiekszosc pilotow W-BR ma statusy "Criminal", i raczej na plasanie pomiedzy nimi neutralnych szipow nie pozwalaja.
Tak troche ogolnie pisze, bo nie bylo mnie przy tej sytuacji, nie slyszalem zadnej relacji, wiec nie bede sie wypowiadal szczegolowo.
btw, pare miesiecy temu w podobny sposob zginal mach z Polish Protectorate, ktory tez agrowal wszystko jak leci, nie patrzac kto z kim moze byc splusowany.
1. Dobra latam sobie cynabalem szukam dymu, nie mogę znaleźć, wpadam do sosali i widzę samotnego czerwonego thoraxa - nie było z nim nikogo z WBR.
2. To nie ja mam dbać o to żeby znać blue listę WBR to te wasze patałachy co się tak szarogęszą powinni zadbać żeby inne korpy wiedziały do kogo NIE POWINNY strzelać.
3. Ja jestem w milicji, WBR jest w milicji, thorax nie jest w milicji. Thorax jest na zero na gejcie, zaczynam do niego strzelać, co powinno zrobić WBR, kazać mi zdeagrować, czy może kazać swojemu blue thoraxowi wyskoczyć z systemu ?
4. Thorax za 15m a cynabal za 400m - widzisz pewien kontrast ?
Reasumując - Żadnego milicjanta nie powinny obchodzić plusy jakiegoś korpa dupków którzy nie widzą dalej niż koniec własnego nosa (poza paroma pilotami z których większość to Polacy). Kolesie myślą sobie że są nie wiadomo kim, mimo że polskim korpom siedzącym w milicji nawet butów by nie mogli czyścić. A pokazywanie jak to głęboko w dupie mają innych pilotów to już jest szczyt wszystkiego.