0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Najpierw przetłumaczę na islandzki i wyśle do ccp .
Dealport też się ujebał nie? - tylko Zgubi wie co i jak
Jak na bitkę o anchorującą się cytadelę, gdzie nie spodziewaliśmy się walk, w środku dnia i środku tygodnia, gdzie de facto walczyło mniej więcej po 10os na stronę plus alty (z naszej większość z jednego korpa który stawiał cytkę) i w sumie bitka była dość wyrównana do momentu jak romulanie wrzucili całkiem nieoczekiwane matki, zakończenie godzinnego starcia wynikiem 28b vs 17b, gdzie cytkę obroniliśmy i zlootowaliśmy z pola walki 6b, w mojej skromnej opinii dalekie jest od feedowania... ale wg was ja jestem baronem rmt, wielkim manipulatorem ludźmi i korpami oraz sprawcą wszelkiego zła więc zapewne się mylę....
On nie moze wrzucic tych logow - to spowodowaloby potezny miedzygalaktyczny konflikt interesow.
do goonswarmu albo ncjedni mają was w dupie, drudzy jadą was w dupe
Jeśli wklejacie raporty z bitew, to chociaż wklejajcie poprawne danehttps://zkillboard.com/related/30003138/201702231900/
Natworzył "strasznych" teorii i naobiecywał dowody na to ale teraz nie da "bo wszyscy wszystko wiedzą". Ramzes, wiesz czym się charakteryzuje osobowość dyssocialna? Jedną z ważniejszych cech jest to, że osoba przyłapana na zmyślaniu od razu przechodzi nad tym do porządku dziennego i kontynuuje temat z innej strony jak gdyby nigdy nic.
Napisz jakiś ciekawy temat o milicji a nie nabijasz sobie posty tutaj na krzywy ryj licząc na gratisowe plusy - to nie biedronka @Isen - Ty też przyczyniłeś się do tego że C0ven podupadł więc nie podskakuj za wysoko tylko ciesz się subskrypcją .
A no własnie coś mi mało tych dreadów po stronie SW wychodziło. Tylko też wrzuciłeś Tri. i CO2 po stronie Stainwagonu, a oni zdaje się wpadli na trzeciego na bitkę.
@Isen - Ty też przyczyniłeś się do tego że C0ven podupadł więc nie podskakuj za wysoko tylko ciesz się subskrypcją .
Widzisz Isen, każdy kto był w C0VEN przyczynił się do jego rozpadu sorry upadku, rozpad i śmierć chodzi nam po głowie od 2007 i jakoś jeszcze się nie udało....
DZIE SOM MOJE SZEKLE SEROWAR?
Odbiegnę trochę od tematu tej ciekawej dyskusji.Nie lepiej by było z perspektywy C0Venu i całego sojuszu StainWagon, gdybyście dogadali się z Redami i wycofali do Period Basis? Jest tam w ciul pustych systemów i dobre miejsce wypadowe na Paragon Soul i Esoterie. Chyba, że tak dobrze jest w Stain.
Pierdolenie pierdoleniem, ale chyba robimy norme Chyba że statystyki kłamią, to czekam na kontrprzykład
już nie mówiąc o whoringu na blu capsle których macie pełno aby tylko staty byly na +
Pokaż chociaż trzy albo to będzie tradycyjny bullshit. Mogą byc nawet te horba na dreadach black legionu ;v
Nie bądź śmieszy, byłem / widziałem i słyszałem na tsie pozatym to chyba wy powinniście udowadniać że ja się mylę a nie ja że mam racje
a ja tu widzę tylko odbijanie piłeczki i obrażanie właśnie tym się różnią wielcy gracze od kmiotków
Na szczęście jest coś takiego jak logi z" pewnego "covenowego kanalu (stare książęta covenu wiedzą o który chodzi) dotyczącego rmt. Na samym poczatku napisałem gwoli ścisłości ze to jedynie prolog i wszystko z czasem wyjdzie .Mi sie nie śpieszy mam czas a u mnie w korpie grają ludki z cpp którzy robią inwentaryzację tytkow i matek bo impreza sie dopiero rozkręci . Ciekawe co panowie z coven powiedzą na te logi )) albo lepiej - co memberzy powiedzą :] i bynajmniej to nie są te logi cmhq_łidżeta o botach w coven tylko dużo mocniejsze - te już maja swój ciężar gatunkowy - narazie wylowilem trochę ale łowię dalej żeby nic nie bylo wyrwane z kontekstu nie jest to latwe bo logow z eve od 2003 uzbieralo mi sie prawie 50 giga ale dam radę. Będzie śmiech,lincz,totalna dyskredytacja i perma ban od cpp
Caly czas to sklejam w spójną całość cierpliwości
Xeowar zwala winę na graczy którzy odeszli
to odpowiedz sobie Qlko na pytanie - dlaczego C0ven przez tyle lat to niczego nie doszedł - mieli tereny, bo nikt tego inny nie chciał taka prawda - mieli kasę i co... i nico. Pierwsza lepsza ekipa z lowseka spuściła by covenowi taki łomot że by się nie pozbierali.Xeowar zwala winę na graczy którzy odeszli - winę byle dalej od siebie już nie wspominając o 0rowym ustosunkowaniu się do zarzutów Dealporta - bo się nie ma do czego ustosunkowywać.. tak było - przykra prawda.
Z mojego punktu widzenia C0ven osiągnął więcej niż wiele innych aliansów... przetrwał naprawdę wiele lat. A czemu obecnie jest w takiej słabej kondycji? Nie mam gotowej odpowiedzi. Wydaje mi się, że dlatego, że jesteśmy Polakami. Gdzie 2ch naszych dyskutuje, tam są co najmniej 3 opinie. A w C0venie niestety nie ma zamordyzmu. Każda korporacja ciągnie to prześcieradło w swoją stronę, więc co chwilę się rwie, ktoś odchodzi ze swoim kawałkiem.A dlaczego Polska to takie bagno? Bo politycy to złodzieje? Nie, bo ludzie to ku*wy niezasługujące na dojrzały system demokracji. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Właśnie qulko udowodniłeś ze jesteś gowniarzem 20+
Czego ty wymagasz ? To nie USA my mamy postsowiecką "demokracje" od 89 do 2005 i lewacko żydowską papke dla lemingow do 15 + trochę dla równowagi teraz. Kiedys byla szlachta mieszczanie chlopi i zdrajcy ojczyzny dzis sa złodzieje lemingi analfabeci i zdrajcy ojczyzny.
C0ven poprostu nigdy nie miał lidera z jajami u slowoan dyktatura sprawdza sie naj lepiej tylko dobra ala Piłsudski.
Nie Qlko - jak już uderzasz do Polski to jest jak jest dlatego że nas w ostatnim wieku 2 razy zaorali, najlepszych wymordowali, potem 50 lat komunizmu a potem był okrągły stół i dzielenie się łupami przez towarzyszy... I potem zostają tylko ludzie co słoma im z butów wystaje...
To właśnie napisałem. C0ven nie ma jednego lidera, ma wielu CEO z ambicjami i demokrację, co jest, moim zdaniem, średnim rozwiązaniem w grach komputerowych. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
W kuluarach mówią że qulko wszytko połknie Mam odpowiedz - miłego dnia dzieciaku