Właśnie qulko udowodniłeś ze jesteś gowniarzem 20+
Tak, mam 27 lat. Będziesz używać argumentu wieku? Czytam Twoje wypociny i najwyraźniej głupi ludzie też się starzeją.
Czego ty wymagasz ? To nie USA my mamy postsowiecką "demokracje" od 89 do 2005 i lewacko żydowską papke dla lemingow do 15 + trochę dla równowagi teraz.
Kiedys byla szlachta mieszczanie chlopi i zdrajcy ojczyzny dzis sa złodzieje lemingi analfabeci i zdrajcy ojczyzny.
Na bank jesteś w grupie analfabetów, przyporządkujesz się gdzieś jeszcze?
A czego wymagam? Niczego. Stwierdzam fakt, nie mam zamiaru ani płakać z tego powodu, ani kopać się z koniem, by cokolwiek z tym zrobić. Adapt or die
C0ven poprostu nigdy nie miał lidera z jajami u slowoan dyktatura sprawdza sie naj lepiej tylko dobra ala Piłsudski.
To właśnie napisałem. C0ven nie ma jednego lidera, ma wielu CEO z ambicjami i demokrację, co jest, moim zdaniem, średnim rozwiązaniem w grach komputerowych.
Nie Qlko - jak już uderzasz do Polski to jest jak jest dlatego że nas w ostatnim wieku 2 razy zaorali, najlepszych wymordowali, potem 50 lat komunizmu a potem był okrągły stół i dzielenie się łupami przez towarzyszy... I potem zostają tylko ludzie co słoma im z butów wystaje...
Ty piszesz o powodach, ja o skutku. Skutkiem okupacji i wybicia inteligencji jest degradacja intelektualna, co prowadzi do korzystania przez społeczeństwo z demokracji na tak żenującym poziomie jaki mamy obecnie. Więc wychodzi na to, że się zgadzamy
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka