0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
...Ciach bełkot...
Zrób fikołka
Ja bym zrobił czystki jak Macierewicz w armii!!!!!1111O!
A można się u Pana zapisać na stanowisko Misiewicza? Ja się nadaje! Też gruby jestem! Poza tym w odróżnieniu od niego byłem w Armii ponad 5 lat!
Poza tym w odróżnieniu od niego byłem w Armii ponad 5 lat!
w życiu nie obsługiwałem żadnego POSa...
[...]Opracuję wam 20-letni plan odbudowy C0venu.
do goonswarmu albo ncjedni mają was w dupie, drudzy jadą was w dupe
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=354383Tłusty czwartek widzęZjedźcie kilo czekolady jak macie PMS i nie marudźcie .Ps. Pieluszki zmienione kakalko podane i palulu.
Biegiem marsz po logi albo won!
Mieli jaja wydokować i pokazać że sa bitni. W przeciwieństwie do niektórych w tym wątku którzy nie pokazali nic
Jaja to są ale wielkanocne a zająca jeszcze nie było Wy to macie co najwyżej pisankiJedna jaskółka wiosny nie czyni a większe ptactwo jest w drodze po was.Będzie wyżerka tłusty czwartek 2
Minął kolejny dzień bez Twoich szokujących logów. Mogę już nazwać Cię kłamcą?
Najpierw przetłumaczę na islandzki i wyśle do ccp .
Jak ożywają takie trupy jak talit to wiedz że coś się dzieję
Co następne wymyślisz, że wpadł Ci pies kumpla i naszczał na komputer i to spowodowało zwarcie i o mało przez to nie puściło Ci pokoju z dymem, a jedyną formą ratunku dla Twojego mieszkania było wyjebanie kompa przez okno a jak to poźniej się okazało miałeś roboty drogowe na własnej ulicy i właśnie kładli asfalt i niefortunnie przejechał po tym pierdolony walec kierowany przez starszego zbieracza metali o imieniu stefan, który był najebany jak bela tego dnia bo się okazało, że w Twoim rozpieprzonym kompie było tyle miedzi że został prezesem KGHM Polska Miedź ?
To mnie nie czytaj jak nudne i przykro mi ze nie zrobiłeś kariery u mittaniego.
a tak się Soul starał i doły kopał i szpiegował za czasów roadkilla na rzecz goonsów i nie zrobił kariery... biedny... nie docenili jego starań
Powiedział Pinokio Cierpliwości...młodzi padawani Najpierw przetłumaczę na islandzki i wyśle do ccp .
przetłumaczę na islandzki
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=354383to się noob spown nazywa... tak żeście przyfeedowali że chyba ludzie z całej evki się będą zlatywać na posiłki do stein
ale wg was ja jestem baronem rmt, wielkim manipulatorem ludźmi i korpami oraz sprawcą wszelkiego zła więc zapewne się mylę....