dla kogo... dla ciebie dla Qlko? Ty nie umiesz nawet czytać i czytasz co chcesz wyczytać. Cytując ciebie "Podam nicky, daty i kwoty jak mi zapłacicie 10B ISK".
Nie pisałem o podawaniu nicków, pisałem o analizie ekonomicznych możliwości zarobku z moonów w ezo bo chyba to Qlka interesowało. Nie miało to związku z c0venem tylko chłodne liczby nic więcej. Ale ty owieczko czytasz co chcesz, wierzysz w co chcesz - wierz więc dalej. Każdym postem udowiadniacie tylko tezę o owcach z covenu...
Nie, nie pisałem o ekonomicznych możliwościach zarobku z moonów, bo to za mało.
Pytałem o oszacowanie, ile Xeo skręcił na boku. Żeby nazwać kogoś złodziejem wypadałoby określić ile ukradł. Cały czas konsekwentnie zarzucasz komuś malwersacje, jednak nie potrafisz podać żadnego konkretu.
Coś tam rzucisz o strzyżeniu owiec, palcem pokażesz szwarccharaktera, który swym genialnym umysłem od 10 lat zwodzi idiotów wokół siebie, a kiedy ktoś zapyta o dowody, to zaczynasz pieprzyć, że przecież to oczywiste... i na tym stwierdzeniu się kończy.
Po 4 czy 5 poście robi się to monotonne. Merytoryczne zero ozdobione domysłami chorego umysłu. Ja sobie odpuszczę, bo nudzi