Co do covenu to mogę powiedzieć tak:
Poprosili nas żebyśmy przylecieli i pomogli obronić Eso w zamian wzięli nam najlepszego FC EVE Vurionka i najlepiej farmiących pilotów (zaraz po botach) w zamian nie dając nic.
Teraz są oburzeni jak prawdę piszemy o pos dramie i capital FC "zdupy" Horbie
Litości panowie..
Co do bufu moge powiedziec tak :
Vurionka sami wywaliliscie , bo sie nie nadawal wedlug was.
Gdy sie okazalo, ze sova "nima" a walimy glowa w mur majac na finalnym timerze 700 osob o 3 rano , dodatkowo c0ven oral nudne struktory , dyrekcja bufu zdecydowala ze czas na zmiany bo "SOV jest BE" i przy mocnym sprzeciwie ludzi w corpie poszlo do WH.
Efekt byl taki, ze jeszcze wiecej ludzi odeszlo , lub przestalo grac.
Wh sie nie sprawdzilo, wiec BUFU poszlo do TRI, ktore dziwnym trafem nie mialo 700 osob przeciwko sobie , szlo po sova , ktory zaczelo zdobywac.
Jak dla mnie wymieniliscie oranie struktor na oranie struktor.
Poszliscie tam gdzie byla szansa na SOV.
Najzabawniejsze jest to, ze S2N szuka contentu w swoim TZ i przemieszcza sie na polnoc , po czesci w waszym kierunku.
Wiec bedziecie miec S2N na gridzie ( ciekawe po ktorej stronie).
Dodatkowo coraz czesciej jest mova, o tym, ze PL nie leci za Nullkami aby farmic kille, lecz rowniez dlatego, ze ich kolejny kontrakt ma byc na wykurzenie TRI.
Czas pokaze co z tego okaze sie prawda.
I tak wiem, ze mnie kochacie, juz wszystkie chary wykopaliscie mi z kanalow z ktorych mogliscie
PS. Czyzby klatwa BUFU trafila tez TRI? Szczerze spodziewam sie niedlugo zobaczyc Was w altcorpie Vurionka ( ktory juz spelnia Wasze normy, tudziez Bufu w barwach Soviet Union)
Oczywiscie do samych osob w BUFU nic nie mam.
Piloci sa super, fajnie sie z Wami latalo, niestety 3 osoby z dyrekcji totalnie niszcza tego corpa i to co ludzie przez LATA wypracowali.
Po prostu szkoda - moze ludzue z BUFU zamiast szukania innych corpow zrobia sobie kolejne WILD?