chciałeś pomysłu Xeovar to proszę.
zorganizujcie jakiś event, ale nie na zadupiu w stein gdzie jest być może mieszkańcom wygodnie ale wszystkim innym nie ale w low-seku.
macie ku temu wszelkie możliwości, suport capsli, tytana itd.
ja to się dziwie że przy tylu starych graczach nie ma eventu w stylu. Przylatujcie na 2 dni carierami, damy waszym carierom papu po sam korek, poszczelajcie trychę, pobawmy się, zaorajmy kogoś, a potem sobie idźcie w cholere
każdy chce aby w jego korpie/ally było jak najwięcej ludzi, każdy "rekrutuje" a to nie tędy droga - tylko zgrzyty przez to są - Hiden cośtam powiedział że to promo aliansu na ostatnim evencie i co... odezwały się nożyce a przecież nie o to chodzi żeby kogoś wkurzać, albo aby się kto denerwował,
latami coven siedzi w stein - powiedz mi poco... jaki interes bądź fun ma z tego przeciętny szary pilot...
efekt jest taki że polacy nawet jak się już zbiorą nie są wstanie dowalić jakiejś chołocie w machach z lowseka.
ps. jeśli myślisz ciągle tylko o własnym interesie, bądź interesie własnego corpa ally, to marnujesz czas wszystkich innych szarych którzy nie są dyrektorami.
ja tylko czekam chwili aż wszyscy wkońcu nażrą się tych isków tyle i zaczną w tą grę grać a nie myśleć o allegro.
.p