Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Dagund:
GTS wynajmuje systemy gdzieś w Omist
ps wydzielcie ten temat jako osobny bez tego flejmu powyżej bo koncepcja jest godna polecenia, a na początku zawsze będą jakieś 'ale', szkoda byłoby zniechęcić potencjalnych mieszkańców przez naszą niefortunna wymianę zdań.
Qlko1:
--- Cytat: Zakalve w Kwietnia 24, 2015, 19:45:31 ---Heh, trole robia czarny pijar :] (...) Także, pozdrawiam mistrzów czarnego pijaru.
--- Koniec cytatu ---
Nie przypominam sobie, żebym prowadził kampanię przeciw c0venowi. Wielokrotnie wyrażałem umiarkowanie pozytywne zdanie na temat tego ally.
--- Cytat: Zakalve w Kwietnia 24, 2015, 19:45:31 ---Qlko, mistrza prowadzenia flot złożonych z commandów bez scouta (stąd chyba masz kompleks bloba)
--- Koniec cytatu ---
Obawiam się, że nie mam pojęcia o czym mówisz. Nie garnę się do dowodzenia gangami, a już kompletnie do prowadzenia FLOT (commandów czy czegokolwiek innego). Zwyczajnie mnie to nie bawi.
--- Cytat: Zakalve w Kwietnia 24, 2015, 19:45:31 ---I drodzy chłopcy, wy ewidentnie nie jesteście zaintersowani. Bicie pianyę dla sportu. Nawet nie czytacie odpowiedzi. Nie pozdrawiam, wpadnijcie z roam'em :]
--- Koniec cytatu ---
Może przeczytaj całość. Odezwałem się w tym wątku bo poziom roszczeń wysuwanych w stronę c0venu przekroczył granicę przyzwoitości.
--- Cytat: Zakalve w Kwietnia 24, 2015, 20:04:37 ---qlko natomiast wykazuje, jaką ciemną masą jest szeregowy member c0venu, takze wlasciwie mnie obraza i teraz to juz ma charakter personalny :P
--- Koniec cytatu ---
Nigdzie nic takiego nie napisałem, miło by było gdybyś przestał pierdolić.
[WILD5] Sheridan Philips:
Oho, czuje się przywołany do tablicy, jako że ekhm... "wszystkich obrzucam gównem". Otóż jedyne co zrobiłem, to przedstawiłem zdanie moje, i zapewne paru innych szczelaczy. Pomijam już nawet fakt, że cały ten pomysł uważam za poroniony. Specjalnie użyłem "ciebie" z małej litery, w odróżnieniu od wszelkich pozostałych zwrotów pisanych z wielkiej. Jeżeli zatem uważasz się że jesteś odbiorcą tego co mówiłem wcześniej - rzeczywiście możesz się poczuć urażony, bo odnosiło się właśnie dla Ciebie. Zabawne jest też święte oburzenie starych trolli, którzy uprawiają centralowe pierdu pierdu, i nagle świętsi od papieża. Polecam troszkę poorać, potem poczytać ciekawe "sugestie" co masz jeszcze podstawić pod nos, żeby ktoś wziął to za darmo, z chęcią zobaczę reakcję :)
Dagund:
Sheridan dla dobra Twojego sojuszu skończmy te pyskówki i zakopmy toporki ok?
Być może źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź, nie zwróciłem uwagi na wielkość literki, nie ma sensu tego ciągnąć.
Informacyjnie, wcześniejsza dyskusja nie miała na celu pogrążenia C0venu tylko dogadania potrzeb industriali do tego co może dostarczyć C0ven i nic więcej.
Theronth:
C0VEN szuka petów: dzień czwarty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej