Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (139/353) > >>

Dagund:
Wyjaśnijmy sobie to jasno.
Nie my robimy tu czarny pijar tylko robicie to Wy - C0venowcy a dokładnie Ci którzy wpadli do tego wątku i zaczęli obrażać innych.
To Wy zaczęliście jechać po wszystkich którzy nie popierają Waszego punktu widzenia, z góry patrzycie na ludzi którzy primo nie są w C0venie, secundo nie są pvp-rami.
Na rzeczową dyskusję potraficie odpowiadać agresywnie i po chamsku dodatkowo widać że nie czytałeś wątku bo akurat Qlko1 bronił waszego punktu widzenia...

Zakalve:
Widzisz, ty akurat jestes z tych ktorzy nam poprostu zazdroszczą. I dodajesz nam jakieś bzdury w kolejnych nasyconych bzdurami postach. Masz poprostu kompleksy stary :) Glupoty ze zal czytac.

Edit: głupota o tym jedynym właściwym stosunku do EVE to jakąś prahistoria z 2010; bo wtedy chyba u nas ostatnio byles. qlko natomiast wykazuje, jaką ciemną masą jest szeregowy member c0venu, takze wlasciwie mnie obraza i teraz to juz ma charakter personalny :P I myslalem ze trolololo na centrali jest zabawne - a teraz wygrzebalem watki na forum C z inwazji Sys-k na Eso => to sié czyta :]

sztosz:
Naprawdę się zainteresowałem tym co proponujecie, bo nigdy mnie w EVE do pvp nie ciągnęło a industry nawet bardzo. Po przesianiu całego trollu nie covenovego całkiem sensownie wygląda ta propozycja. Ale trzeba mieć nie równo pod sufitem, żeby się wiązać z aliansem z którego kilka osób tak ładnie to opisuje tylko po to by potem CEO(!) jednego z aliansowych korpów bezkarnie wszystko to publicznie w gówno obrócił, mimo całkiem rzeczowej (jak na centralę ;) ) wymiany zdań. To świadczy albo o totalnym burdelu w wewnętrznych strukturach albo sam nie wiem czym. Jest to w każdym razie szalenie niepokojące i daje dużo do myślenia.

Nigdzie nigdy mnie Coven źle nie dotknął, nawet miło wspominam czas spędzony w BZ gdzie mam nawet jeszcze trochę gratów, ale to że można siedzieć w nullu za darmo to jest dopiero początek rozmowy a nie jakaś złota góra.

Ulf Nitjsefni:
Tak w ogóle mamy jakieś polskie korpy industrialne? Znaczy takie z prawdziwego zdarzenia? Nie w stylu Ulf z kolegą ryją skałki...

Zakalve:

--- Cytuj ---MegaTech Enterprises i Grey Toxic Sword
--- Koniec cytatu ---
tylko nie mam pojecia jak z kondycja u chlopakow (?)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej