Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[WILD5] Sheridan Philips:
O przepraszam, źle się wyraziłem. Leję na ciebie. - pogrubiłem, żeby nie pozostawić wątpliwości. Zwykła ludzka przyzwoitość mówi, że jeżeli dostajesz coś za darmo, to dziękujesz, i albo bierzesz albo nie. A kręcenie noskiem i stawianie warunków to nie są relacje partnerskie - to są relacje frajerskie. Także jeżeli komuś odpowiadają te warunki, które przedstawił Anthar i Xeo, będzie możliwość całkiem niezłej zabawy w okolicy. Jeżeli nie - przykro mi ;)
Soulscream:
--- Cytat: [WILD5] Sheridan Philips w Kwietnia 24, 2015, 15:43:25 ---O przepraszam, źle się wyraziłem. Leję na ciebie. - pogrubiłem, żeby nie pozostawić wątpliwości. Zwykła ludzka przyzwoitość mówi, że jeżeli dostajesz coś za darmo, to dziękujesz, i albo bierzesz albo nie. A kręcenie noskiem i stawianie warunków to nie są relacje partnerskie - to są relacje frajerskie. Także jeżeli komuś odpowiadają te warunki, które przedstawił Anthar i Xeo, będzie możliwość całkiem niezłej zabawy w okolicy. Jeżeli nie - przykro mi ;)
--- Koniec cytatu ---
Jesteś burakiem cebulakiem. CFC/Imperium zbudowało swoją siłę na szacunku i daniu możliwości rozwoju małym sojuszom. Nikt tych maluczkich nie brał z góry i nie mówił, że leje na nich. Tylko wskazał miejsce na rozwój i określił jasno zasady plusów i minusów. Ludzie tacy jak Ty powinni zamknąć pysk i siedzieć w swoich klatkach
Anthar:
--- Cytat: Net w Kwietnia 24, 2015, 15:31:06 ---
Chcecie mieć Kalifornie ? To trzeba udostepnić żyłę złota. Ochłapy możecie freeportować
i bawić się w small ganging.
I tak, niektore stacje maja undock do bani :)
--- Koniec cytatu ---
Zakladajac ze pomysl zaskoczy i bedzie duzo chetnych i zaoramy juz paragon soul.
To do dyspozycji corpow industrialnych bedzie :
- 6 paskow lodu , w tym system gdzie sa 3
- 4 stacje
- paski z Ore Prospecting Array oraz paski systemowe ( te wogole ktos kopie?)
Przy zalozeniu, ze w 4-5 systemow ladujemy te Ore Prospecting Array i ze wszystkie systemy beda max uzywane (czyt wszystko bedzie wykopane ) jakos nie realna wydaje mi sie sytuacja : "nie mamy co kopac".
Podejzewam, ze jesli bedzie miala miejsce taka sytuacja to pomyslimy nad czyms.
Teren ktory planujemy udostepnic u n3 kosztowal sporo, sporo ponad 20b/mc ( sporo ;) )
Brak tej oplaty chyba tez jest dosc istotnym faktem ktory trzeba wziac pod uwage.
Co do innych sposobow zarabiania, to sa reliki , daty , paski itd itd.
Jak pisalem dajemy mozliwosci rozwoju za darmo - jesli bedzie korporacja ktora bedzie lubila pvp, bedzie bronic terenu to nie widze powodu aby nie trafila z czasem do c0venu.
Zbierzmy sie najpierw.
Tym gdybaniem nic nie zdzialamy - kto wie czy nie skonczy sie to po 3 miesiacach bo minerzy pogryza sie o dostep do paskow lodu :D :D :D
[WILD5] Sheridan Philips:
--- Cytat: Soulscream w Kwietnia 24, 2015, 15:45:54 ---Jesteś burakiem cebulakiem. CFC/Imperium zbudowało swoją siłę na szacunku i daniu możliwości rozwoju małym sojuszom. Nikt tych maluczkich nie brał z góry i nie mówił, że leje na nich. Tylko wskazał miejsce na rozwój i określił jasno zasady plusów i minusów. Ludzie tacy jak Ty powinni zamknąć pysk i siedzieć w swoich klatkach
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście że jestem, nigdy nie twierdziłem inaczej! Cieszę się niesamowicie że CFC zbudowało swoją potęgę na wzajemnym szacunku, naturalnie nigdy nie strzelali do plusów ani nic w tym rodzaju. Poza tym z tego co pamiętam to Twoje CFC/Imperium pobierało jakieś koszta za to że się u nich żyło, c'nie? :)
A właśnie, jeśli będę chciał rad od Twej światłej osoby, na pewno Cię o tym poinformuje. Do tej pory zachowaj proszę je dla siebie.
Qlko1:
--- Cytat: Dagund w Kwietnia 24, 2015, 15:33:27 ---pogrubiłem bo widzę że masz problem ze wzrokiem, nie wątpię w Twoje zdolności czytania ze zrozumieniem więc nie będę tłumaczył różnicy pomiędzy biznesowe a partnerskie...
--- Koniec cytatu ---
A ja w Twoje zaczynam wątpić. Wyżej napisałem, że popełniasz błąd nastawiając się na partnerskie relacje i wytłumaczyłem dlaczego (totalnie pomijając fakt, że cytujesz c0ven).
Jak wyślę do Ciebie list: "Wyślij mi w odpowiedzi 20zł to oddam Ci 40" to też byś uwierzył bo słowo pisane?
Użyj filtra do czytanych treści.
Nawet jeśli Xeo czy Anthar faktycznie chcą budować te partnerskie relacje, to od szeregowych pilotów C0venu takiej miłości bym nie oczekiwał. Przedsmak miałeś.
--- Cytat: Soulscream w Kwietnia 24, 2015, 15:45:54 ---CFC/Imperium zbudowało swoją siłę na szacunku i daniu możliwości rozwoju małym sojuszom.
--- Koniec cytatu ---
BUAHAHAHAHA
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej