Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (136/353) > >>

Dagund:

--- Cytat: [WILD5] Sheridan Philips w Kwietnia 24, 2015, 15:43:25 ---O przepraszam, źle się wyraziłem. Leję na ciebie. - pogrubiłem, żeby nie pozostawić wątpliwości.

--- Koniec cytatu ---

hmm, poczułem się obrażony...

--- Cytat: qlko1 w Kwietnia 24, 2015, 16:06:53 ---Nawet jeśli Xeo czy Anthar faktycznie chcą budować te partnerskie relacje, to od szeregowych pilotów C0venu takiej miłości bym nie oczekiwał. Przedsmak miałeś.

--- Koniec cytatu ---
ano fakt...

[WILD5] Sheridan Philips:
I bardzo dobrze że nie oczekujesz. Bo niespecjalnie rozumiem skąd miałaby takowa miłość wynikać. To rękami szeregowych graczy ora się struktury i ich broni. A jak później czytasz na centrali litanie, co i jak ma być, żądania od ludzi którzy nie kiwnęli palcem by to zdobyć a stawiają warunki, to gdzie jest ta cała "partnerska relacja", hm?

Dagund:

--- Cytat: [WILD5] Sheridan Philips w Kwietnia 24, 2015, 16:36:56 ---I bardzo dobrze że nie oczekujesz. Bo niespecjalnie rozumiem skąd miałaby takowa miłość wynikać. To rękami szeregowych graczy ora się struktury i ich broni. A jak później czytasz na centrali litanie, co i jak ma być, żądania od ludzi którzy nie kiwnęli palcem by to zdobyć a stawiają warunki, to gdzie jest ta cała "partnerska relacja", hm?

--- Koniec cytatu ---

A gdzie tu ktokolwiek stawiał jakiekolwiek żądania? To była wolna dyskusja, kulturalnie prowadzona, dobrze obrócona przez Anthara mogła zachęcić ludzi do osiedlenia w Eso, ale niestety się włączyłeś... i wyszło jak zawsze...

Amek Vi:
Ciekawa forma "rekrutacji", nie powiem.

Zapraszamy do wspólnej zabawy ale najpierw na Was nasramy bo nie było Was przy podbijaniu Eso. Potem też będziemy na Was srać.

Filip Bonn:
No tu muszę się zgodzić, niektorzy covenowcy robią tu czarną robotę PR. Jeszcze brakuje tu Xapitana Bomby ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej