Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (113/353) > >>

Anthar:
Moze do zlego corpa aplikowales :P
Czyzbys byl jedna z osob wyslanych do Pawulonka?

Btw GBT rekrutuje - mining opy organizuje GBT , zainteresowani gornicy proszeni sa o kontakt z Pawulonkiem, celem ustalenia gdzie ma postawic rorquala do boostow.

Qlko1:

--- Cytat: Isengrim w Grudnia 12, 2014, 15:52:04 ---Przyczyna jest troche inna, ktos w srodku pamietal, jak rozrabiales na poprzedniej imprezie. ;)

--- Koniec cytatu ---
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci veldsparem. Poza tym to było dawno temu, obiecuję mocne postanowienie poprawy.

--- Cytat: Anthar w Grudnia 12, 2014, 15:52:16 ---Moze do zlego corpa aplikowales :P
Czyzbys byl jedna z osob wyslanych do Pawulonka?

--- Koniec cytatu ---

Pawulonkowi trzeba podstawić wiadro pod brodę jak mnie widzi, bo się strasznie pieni  ;D więc nie uderzałem do GBT.

Isengrim:

--- Cytat: qlko1 w Grudnia 12, 2014, 15:57:13 ---
Pawulonkowi trzeba podstawić wiadro pod brodę jak mnie widzi, bo się strasznie pieni  ;D więc nie uderzałem do GBT.

--- Koniec cytatu ---

To może być kwestia wieku, nie nabijaj się z dziadków z GBT.  ;D

PAwulonek:
Dziwisz sie ze mamy awersje do bociarzy ?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: PAwulonek w Grudnia 12, 2014, 17:19:01 ---Dziwisz sie ze mamy awersje do bociarzy ?

--- Koniec cytatu ---

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V0PsAPkkyHs[/youtube]

--- Cytat: qlko1 w Grudnia 12, 2014, 15:57:13 ---chciałem się zaciągnąc do C0venu, ale nie było zainteresowania. Nie przeszedłem "door selekszyn", bez krawata byłem albo w złych butach  >:D

--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamietam, to powodem byl bociek w 16p.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej