Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Theronth:
--- Cytat: Anthar w Grudnia 12, 2014, 13:51:36 ---Widziales kiedys wallet po smartbomb opie na havenach?
--- Koniec cytatu ---
Jak zrobisz więcej niż 10b w godzinę to szacun.
Anthar:
--- Cytat: Theronth w Grudnia 12, 2014, 14:10:15 ---Jak zrobisz więcej niż 10b w godzinę to szacun.
--- Koniec cytatu ---
Widzisz i w tym caly problem.
Ludzie wola farmic ( rowniez latwe kille) niz probowac cos zrobic.
Bo tak ... latwiej.
Btw.
Nie wiedzialem ze tyle da sie wyciagnac na farmie w WH, zakladam ze c5-c6 i robisz to multiboxujac capsle.
Szkoda ze z tej farmy nic poza iskami nie ma ... wsparlbys moze Phoebe Freeport Republic.
Kibicuje im narazie ... mam nadzieje ze nie skoncza tak jak BRAVE.
azell:
--- Cytat: Dagund w Grudnia 12, 2014, 12:19:44 ---a własnie... jak walki na południu?
--- Koniec cytatu ---
SW już chyba wygrało wszystko na południu.
Od tygodnia nie przylecieli na żaden timer. W poprzedni weekend stracili o ile dobrze pamiętam 7 moonów i na tygodniu coś tam rozwaliliśmy.
--- Cytat: Anthar w Grudnia 12, 2014, 14:20:46 ---Widzisz i w tym caly problem.
Ludzie wola farmic ( rowniez latwe kille) niz probowac cos zrobic.
Bo tak ... latwiej.
Btw.
Nie wiedzialem ze tyle da sie wyciagnac na farmie w WH, zakladam ze c5-c6 i robisz to multiboxujac capsle.
Szkoda ze z tej farmy nic poza iskami nie ma ... wsparlbys moze Phoebe Freeport Republic.
Kibicuje im narazie ... mam nadzieje ze nie skoncza tak jak BRAVE.
--- Koniec cytatu ---
nie wiem co ty chcesz od brave. Dalej przyjmują kazdego i każdy od poczatku jest użyteczny
Qlko1:
--- Cytat: Anthar w Grudnia 12, 2014, 12:54:00 ---Bo ludzie wola trzepac iski :/
Tak szczerze, ile siedzacych w WH ludzi ma alty w NA , albo u rentierow w CFC.
Eh ........
--- Koniec cytatu ---
Nie zrozumiałeś, chciałem się zaciągnąc do C0venu, ale nie było zainteresowania. Nie przeszedłem "door selekszyn", bez krawata byłem albo w złych butach >:D
Isengrim:
--- Cytat: qlko1 w Grudnia 12, 2014, 15:49:09 ---Nie zrozumiałeś, chciałem się zaciągnąc do C0venu, ale nie było zainteresowania. Nie przeszedłem "door selekszyn", bez krawata byłem albo w złych butach >:D
--- Koniec cytatu ---
Przyczyna jest troche inna, ktos w srodku pamietal, jak rozrabiales na poprzedniej imprezie. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej